reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

Do mojej każdy może mówić, zabawiać ale nie wolno dotykać. Ot taka panna nietykalska, zastanawiam się czy jak będzie nastolatką to też będzie taka nietykalska ? oby ;-) :-) bo tata będzie gonił ;-)

reklama
Ewe :-D :-D
Mija ANia też lubi mnie mnieć na widoku. Nawet jak idę się kąpać to muszę ją zabierać ze soba do łazienki. Leży sobie w leżaczku i się bawi, ale co jakis czas muszę otworzyć kabinę i sie jej pokazać, bo inaczej sie denerwuje. :-)

a moja nie za bardzo, w sobotę na chrzścinach by ło nas w sumie 11 osób + Weronika - no tak lekko skołowana była ;-), chociaż i tak już jest lepiej, bo kiedyś to odreagowała rodzinne spotkanie prawie godzinną "histerią" - ryczała, płakała, nie dała się w ogóle uspokoić - więc już chyba trochę wydoroślała ;-)

A mój szkrabek lubi gości wtedy jest naprawde super smieje sie, cieszy (bo wszyscy sie nim zajmują):tak: jak jestesmy sami to marudzi jak wyjde np do kuchni nie ma mnie na widoku:no:

Moja tez bardzo lubi gosci u nas i byc w gosciach gdzies. Lubi tez sklepy, podworko i wszystko gdzie duzo osob :-)
A jesli chodzi o mamusine wychodne, to w sobote ide sobie na urodzinki, a hazbend zostaje z malutka. Zobaczymy jak sobie poradzi.

reklama
Do góry