reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

A propos tej imprezy rodzinnej to nie jest taka "typowa" impreza, bo jedzie tylko sama młodzież, więc nie ma tam upier... cioc itp. Impreza odbywa się na wsi w przepięknej okolicy same lasy i jeziorko, także myślę, że będzie fajnie. Chociaż cały czas jestem zmęczona i nie wiem czy impreza mnie długo nacieszy ;)
Jeśli chodzi o kosmetyczki i fryzjerów to ja tak jak biedronka u kosmetyczki jeszcze w życiu nie byłam, a do fryzjera to może raz na rok. Dzisiaj za to mam plan zafarbować włosy :)

reklama
A ja dzis byłam wieczorkiem na rowerze z godzine i fajnie sie zrelaksowałam ale za to małemu od wczoraj cos odbija i nie spi. Nawet teraz jeszcze nie moze usnac...a zawsze ok 21, 22 zasypiał...wrrr nie ma wieczorkow wolnych :p

a ja ostatnio w ramach odpoczynku nalogowo ogladam Zagubionych ;D ;D ;D ;D ;D
mam pozyczone wszystkie odcinki na DVD yeah ;)

To prawda heksa. W zeszłym roku tez mieliśmy taki wypad. Było superowo :) Wtedy już byłam w ciąży, ale o tym nie wiedziałam hihi
Teraz muszę się pakować. Farbowanko włosków w toku ;D potem jeszcze je zakręcę i może trochę humor i samopoczucie mi się poprawi. Oczywiście laptop i bb jadą ze mną ;D ;D ;D ;D ;D Może uda mi się napisać trochę pracy (choć bardzo wątpię ;) )

Ostatnio wypuściłam się o 15.00 z domu i wrociłam dopiero o 19.30 ;D normalnie czulam się choćby ktoś spuścił mnie ze smyczy ;) Poszlam do kumpeli, potem obleciałyśmy wszystkie lumpeksy w mieście ;D i normalne sklepy, w rosmanie wyperfumowalam się wszystkim co możliwe jak jakaś gówniara ;) Ze 2 razy spotkalam męża, który był na spacerze z Amelką a potem przyłapałam go na piwie z kolegą ;) Amelka spała a to była pora na kaszkę :( opierdziliłam i poszłyśmy dalej. Acha nic sobie nie kupiłam, bo wszystko mi się nie podobało. Przyszłam do domu , kąpiel już była przygotowana, potem cyc i poszła spać :) Mąż był tak wymęczony że nawet wieczorem nie miał ochoty na seks ale ja go napastowałam ;) hhhhhhmmmmmmmmm więcej takich dni !!!!

oj Ewe masz wspaniałego męza jeśli dał sie tak w opiekewrobic bez mamy w poblizu.
mój sam z mała to tylko w pokoju komputerowym moze siedziec a spacer moge zapomniec. a sama na miasto i tyle godzin,,,.... marzenia.

reklama
Do góry