reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

u nas tez są imprezki rodzinne ale ja na nie z malą nie chodze bo to wielki stres dla niej gdzie 25typa stanie nad nią i zaczyna do niej dziamgolic. zawsze idzie mąz ja zostaje. Ostatnio mądra ciocia zaprosiła na swoje imieniny i mówi przyniescie NAtalke to se powedruje z rąk do rąk>>>
az mi włosy deba staneły jak to usłyszałam.
wole zostac w domu.

reklama
moja tez sie wścieka bo nie przyzwyczajona do rąk
a jesli chodzi to jak widzi nowe twarze które są blisko to płacze]
dała taki koncert jak ją dziadek wziął na ręce po powrocie z wakacji i podobnie z babcią było.

moja tez tak ma:):) i ja zawsze mowie ze niemoge jej stresowac i nie daje! albo ze jak zacznie plakac maja oddac! a tesciowej teraz nie lubie (wbilam foche) i wogole nawet jej nie chce malej pokazac:):)

MOJA NA NIE MA NIC PRZECIWKO ABY NOSIC JA NA REKACH,UWIELBIA TO,NIEWAZNE KTO,HI,HIH,HI MUSZE JA KONIECZNIE TEGO ODUCZYC,ZA DUZO POBLAZAM

JUZ W SOBOTE DO KRAJU,JUPIII,ODPOCZNE RODZINKA MEZA NA PEWNO BEDZIE CHCIALA SIE MALA NACIESZYC WIEC SIE NIA ZAJMA,JA CHCE ISC DO LEKARZA,DETYSTY,SOLARIUM,FRYZJIERA,ZROBIC TATU,OJ DUZO TEGO ;D

Maxin nowy robisz? ja jeszcze starego nie dokonczylam ale maz obiecal ze na urlopie wezmie mala pojdzie do mojej mamy a ja do fryzjera- jest obok :) i po nowy kolczyk:):):)

Fajnie wam! Ja tez chce nowy tat na łopatce ale nie mam narazie kasiory na takie zachcianki :-[ boszee juz niedługo za semesrt trzeba zabulic...oj trzeba :p

reklama
a lilith gdzie masz dokonczyc swoj i co masz????

ja sie naszukalam bardzo dlugo,chcialam cos fajnego orginalnego,plan byl taki aby koles mi zaprojektowal co chce,ale bedec tak krotko w kraju ciezko bedzie zdazyc,bo ma duzo parcy,wiec wybralam tatu,jeszcze takiego nigdzie nie widzialam wiec moze bede orginalna,hi,hi,hi ;D ;D ;D

Do góry