reklama
O
Oleńka27
Gość
mnie juz tez nosi musze do jakiejs kosmetyczki i fryzjera bo zwarjuje!! a ta tu mam dwa i juz mi wystarczy
wesolutka
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
ja tez - jeszcze kilka spojrzen w lustro i sie pozygam walcze ze soba myslac o fryzjerze: za stowe robilam w zeszlym roku baleyage i strzyzenie u jednej dziewczyny, ale jakosc tych uslug taka srednia byla (zwl strzyzenie). Poszlabym do fryzjera z prawdziwego zdarzenia, ale koszt to 200 - 250 zl, troche duuuzo, fak tymbardziej, ze koniecznie chce isc di kosmetyczki. Cos zaatakowalo mi twarz, znowu jestem w ciapki, luszcze sie i swiece, okropienstwo...
Qrde Wy wszystkie do tych kosmetyczek latacie? Ja tam sama jestem kosmetyczka z wykształcenia (poprzednia szkoła) i nic specjalnego z twarza nie robie. No ale ja nie moge narzekac na cere, podobno mam normalna cere co sie zadko zdarza a przewaznie wystepuje u niemowlat Moim zdaniem mam cere mieszana ale faktycznie kremy do tych cer sie dla mnie nie nadaja bo za bardzo wysuszaja policzki :
cco do tatoo to już mam pomysł na 3,ale stary za chiny się nie zgodzi,więc...muszę poczekac aż pójdę do roboty to po 1 i po 2 muszę pojechac do mie,bo przynajmniej wiem gdzie iśc się podziargac,a tu ni cholery...a do kosmetyczki nie chodzę, nigdy nie byłam,bo szkoda mi kasy,do fryzjera też nie chodze zbyt często z tego samego powodupoza tym nie cierpię,kiedy ktoś dotykamoich klaków,a ryjcok mi się opryszczyl ostatnio,ale nie wiem warum...
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
jejku jak ja wam zazdroszcze ja ostatnio u kosmetyczki byłam przed ślubem. a nie powiem przydało by sie po ciązy ale jak chce szmal to mąz niestety wyszukuje miliony powodów na nie nawet na aerobik nie chce dac zgred jeden.
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
;D ;D ;D
reklama
Podziel się: