E
Edzia
Gość
Wiecie co , ja byłam też u tego lekarza, był bardzo miły i bardzo optymistyczny, ponieważ byłam spięta, starał mi się pomóc psychicznie./ Jednak moja koleżanka twierdzi, że była u niego i był nie miły.
Chyba to jednak zalezy od dnia...
Chyba to jednak zalezy od dnia...
Anonim pisze:Anna B. pisze:Musze niestety wpisac na nia osobe, ktora wykonuje chyba najlepsze USG w Warszawie, czyli dr Osobka -Morawski. U niego czulam sie jak w fabryce. JEst niemily, szybko konczy wizyte i zdaza sie (opinia kolezanek), ze zamiast dodac otuchy potrafi wyprowadzic z rownowagi swoje pacjentki. Wizyta jest jak polkniecie gorzkiej pigulki: warto, bo dobre USG, swietnie opisane, dobra diagnoza (urodzialm coreczke dokladnie w momencie przez niego wyznaczonym) ALE po wizycie poczulam sie jak przedmiot.
Wydaje sie,z e osoba z taka renoma powinna odznaczac sie wyzsza kultura osobista i zaszczycic pacjentke choc jednym usmiechem... i milym slowem.
To ciekawe bo ja byłam u niego z mężem w grudniu w 18 tc i dla nas dr Osóbka-Morawski był strasznie miły, dużo mówił i się uśmiechał, nie wiem może trafiliśmy na jakiś super dzień :?, niestety nie znam opinii innych, więc myślałam że zawsze taki jest.
Mamy nagrany jego głos na kasecie i przyznam się że film ogląda się wspaniale :lol: a komentarze są bardzo fajne.