B
beta77
Gość
Ginekolodzy z Luxmedu Warszawa, ja miałam doczynienia z 9-cioma, wszyscy byli niezbyt mili, moze dlatego ze mam abonament w tej klinice? Do tego ten który prowadził mnie na początku ciąży dr. Aleksander Grześ, to już dawno powinien iść na emeryturę , ponieważ miałam problemy zdrowotne to pojawiałam się u niego co kilka dni a on i tak mnie nie kojarzył,nie chciał dać numeru kontaktowego jakby coś się działo, a do tego dostawałam coraz więcej leków (w I trymestrze) aż dostałam zapalenia wątroby i woreczka żółciowego i pożegnałam się z tym lekarzem.
Teraz mam lekarza który nawet po miesiącu pamięta nie tylko moje imię ale także wszystkie dolegliwości :lol: no i nie skąpił mi numeru swojej komórki (a i wcale nie potrzebuję brać aż tyle lekarstw, choć dzięki pierwszemu lekarzowi jeszcze długo będę na diecie po problemach z układem pokarmowym :cry.
Teraz mam lekarza który nawet po miesiącu pamięta nie tylko moje imię ale także wszystkie dolegliwości :lol: no i nie skąpił mi numeru swojej komórki (a i wcale nie potrzebuję brać aż tyle lekarstw, choć dzięki pierwszemu lekarzowi jeszcze długo będę na diecie po problemach z układem pokarmowym :cry.