lajtway
Fanka BB :)
Zabiłaś mnieSpokojnie, wyrosnie z tego;-) Antek był cyckoholikiem;-) tylko cycek go uspokajał... ale przeszło mu w końcu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zabiłaś mnieSpokojnie, wyrosnie z tego;-) Antek był cyckoholikiem;-) tylko cycek go uspokajał... ale przeszło mu w końcu.
Spokojnie, wyrosnie z tego;-) Antek był cyckoholikiem;-) tylko cycek go uspokajał... ale przeszło mu w końcu.
mexi u nas też cycus jest dobry na wszystko, ale od wtorku, bo w poniedzialek sie poddałam..odkładam małego do łóżeczka..wt i sr były super..mały zasypiał bardzo ładnie, ale tak jak mysłałam to była cisza przed burza..wczoraj był koszmar..mysłałam, że zaczne ryczec razem z nim, ale dziewczyny dodawały mi sił i mnie dopingowały i nie poddałam sie i wygrałąm z młodym. dzisiaj pojeczał tylko troche i zasnął. spróbuj, jak bedzie ci ciężko to wejdz na forum, jak bede to bedę Cie wspierac tak jak mnie wspierały dziewczyny. zależy mi żeby sam zasypiał bo w maju idziemy na wesele znajomych i małym będzie opiekować sie Babcia. jest to wesele wyjazdowe, więc bedą z nami w hotelu, ale ja go nakarmie a reszta bedzie należeć do Babci..No niby tak, ale mnie martwi że mała traktuje cyca jako usypiacz i bez tego jest ciężko. A co zrobić, jak małą będzie miał ktoś inny uspać?
hehe mój też cycoholik, po tatusiuSpokojnie, wyrosnie z tego;-) Antek był cyckoholikiem;-) tylko cycek go uspokajał... ale przeszło mu w końcu.
aga albo mamy podobne dzieciaczki, albo my jesteśmy podobneZgadzam się w 100%
Hania do jakiegoś czasu zasypiała tylko i wyłącznie przy cycu...a potem zaczęłam ja odkładać tak żeby jeszcze nie spała i nie było problemu
Napisałam, napisałam, gdzieś wcześniej, nie chce mi się szukać, ale pisałam :>A Purchawka dalej mi nie napisała jaki ma laktator Hehe, wiem że avent ale ręczny czy elektryczny?
Kupiłam sobie też- wczoraj przyszedł. I wszystko byłoby super tylko ja nie umiem nim ściągać jak mam młoda na drugiej liniiczyt przy drugiej piersi
mexi u nas też cycus jest dobry na wszystko, ale od wtorku, bo w poniedzialek sie poddałam..odkładam małego do łóżeczka..wt i sr były super..mały zasypiał bardzo ładnie, ale tak jak mysłałam to była cisza przed burza..wczoraj był koszmar..mysłałam, że zaczne ryczec razem z nim, ale dziewczyny dodawały mi sił i mnie dopingowały i nie poddałam sie i wygrałąm z młodym. dzisiaj pojeczał tylko troche i zasnął. spróbuj, jak bedzie ci ciężko to wejdz na forum, jak bede to bedę Cie wspierac tak jak mnie wspierały dziewczyny. zależy mi żeby sam zasypiał bo w maju idziemy na wesele znajomych i małym będzie opiekować sie Babcia. jest to wesele wyjazdowe, więc bedą z nami w hotelu, ale ja go nakarmie a reszta bedzie należeć do Babci..