reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cycowe mamy :)

u nas jakieś dwa dni temu w nocy chcialam dac to złapał za sutka i trzymał i niechciał pić tylko potrzymal cycusia i zasnął :) tez ma takie wstawki ze popatrzy i sie śmieje do niego

reklama
Dla mojej noc to właśnie największa chęć na ssanie.Gdyby zjadła normalnie kolację ,kanapkę ,kaszkę sersk cokolwiek.Mam nadzieję ,że jak jej zęby wyjdą i będzie całkowicie zdrowa to jej trochę przejdzie ten upór co do niejedzenia.

misio moja wczoraj zjadła zupę popila woda a mimo to 3 razy w nocy na cyca sie budziła...ja mam teraz inny problem bo biorę sterydy i muszę koniecznie ją odstawić tylko jak to zrobić....w nocy chciałam dac jej wodę to nawet buzi nie otworzyła a jak juz otworzyła to tak sie darła że całe osiedle słyszało...nie wiem co robić

misio moja wczoraj zjadła zupę popila woda a mimo to 3 razy w nocy na cyca sie budziła...ja mam teraz inny problem bo biorę sterydy i muszę koniecznie ją odstawić tylko jak to zrobić....w nocy chciałam dac jej wodę to nawet buzi nie otworzyła a jak juz otworzyła to tak sie darła że całe osiedle słyszało...nie wiem co robić

I jak udało ci się odstawić ją czy może leki udało się zmienic na inne.?

misio udało się i to w ciągu jednej nocy...ulżyło mi bo jeszcze na dodatek mam anginę i biorę też antybiotyki....mała popłakała jedną noc a na drugą juz normalnie spała i tylko raz sie obudziła, dziś było tak samo:))))

misio udało się i to w ciągu jednej nocy...ulżyło mi bo jeszcze na dodatek mam anginę i biorę też antybiotyki....mała popłakała jedną noc a na drugą juz normalnie spała i tylko raz sie obudziła, dziś było tak samo:))))

To super moja tylko raz przespała całą noc do 5 rano właściwie nie wiadomo dlaczego.Nie jadła wtedy nic specjalnego.Piersi miałam jak kamienie szczególnie prawą ,która funkcjonuje lepiej.

misio moja córcia też przez ostatnie miesiące jadła tylko z prawej , wczoraj miałam jak kamienie a dziś już lepiej, jednak okłady z kapusty działają cuda:)))) przez jakiś czas muszę odciągać a potem się zmniejszy laktacja tak jak w mojej lewej ....teraz to już nic tam nie ma:)

Ja wziełam właśnie zaświadczenie o karmieniu od ginekologa.Mam tylko obawę jak to powiedzieć w pracy ,że chciałabym wychodzić wcześniej.Zaświadczenie jest ważne 3 miesiące.

Pomocy !!! Jak odstawić od cyca ??? Mała pije głównie w nocy i przed zaśnięciem ... ja już nie mam sił, już mi się nie chce karmić :(

reklama
madziarena mi się udało w ciągu jednej doby a była non stop przyklejona...po prostu przetrzymaj i nie dawaj a do picia wodę i w końcu sie odstawi....tylko bądź konsekwentna:-)

Do góry