reklama
Ennis92
Fanka BB :)
Kanapka z jajkiem na twardo to zuo. 30j insuliny plus 10j szybkiej a cukier 200No urządzenia elektroniczne lubią wariować jak słaba bateria, więc te pomiary wtedy o kant d... można potłuc
A u mnie jak w kalejdoskopie ;p
Kilka dni dobrze, pięknie a potem jak wywali to aż w pięty pójdzie.
Dziś piekłam ciasto z truskawkami no i zjadłam kawałek na podwieczorek ;p było tak dobre, że jeszcze cukier po kolacji 176 ;p więc na bogato. I doszłam do wniosku, że super parówki z indyka też już mi nie służą ;/ zresztą drugi raz mi po nich cukier wywala więc już nie tykam.
Dziś piekłam ciasto z truskawkami no i zjadłam kawałek na podwieczorek ;p było tak dobre, że jeszcze cukier po kolacji 176 ;p więc na bogato. I doszłam do wniosku, że super parówki z indyka też już mi nie służą ;/ zresztą drugi raz mi po nich cukier wywala więc już nie tykam.
Ennis92
Mi po parowkach rano wywalalo ale dziś sobie kupię bo od dawna nie jadłam a mam taką ochotę. [emoji85]A u mnie jak w kalejdoskopie ;p
Mi kurna właśnie nie wywaliło nigdy prócz tych 2 razów i niestety ale odpadają już.Mi po parowkach rano wywalalo ale dziś sobie kupię bo od dawna nie jadłam a mam taką ochotę. [emoji85]
No i truskawki niestety ale też wskazane dla mnie nie są.
W piątek mam wizytę i w ciągu 2 tyg miałam z 6 przekroczeń, raz na czczo a reszta po posiłkach. To drugie to ewidentnie przez źle dobrane produkty. Może nic strasznego dziecku i mi się nie stanie.
Jutro dzień ważenia, zobaczę ile przytyłam. Póki co dalej chodzę w swoich ciuchach sprzed ciąży. I zaczyna mnie to trochę martwić. Bo zaczynam jutro 26tc a dalej nic nie widać za bardzo.
slodkatrojeczka
Nie masz się czym martwić. Im mniejszy brzuch tym lżej Ci bedzie jak lato przyjdzieMi kurna właśnie nie wywaliło nigdy prócz tych 2 razów i niestety ale odpadają już.
No i truskawki niestety ale też wskazane dla mnie nie są.
W piątek mam wizytę i w ciągu 2 tyg miałam z 6 przekroczeń, raz na czczo a reszta po posiłkach. To drugie to ewidentnie przez źle dobrane produkty. Może nic strasznego dziecku i mi się nie stanie.
Jutro dzień ważenia, zobaczę ile przytyłam. Póki co dalej chodzę w swoich ciuchach sprzed ciąży. I zaczyna mnie to trochę martwić. Bo zaczynam jutro 26tc a dalej nic nie widać za bardzo.
reklama
No niby tak ale póki co przytyłam 4 kgNie masz się czym martwić. Im mniejszy brzuch tym lżej Ci bedzie jak lato przyjdzie
Może martwię się na zapas bo zawsze myślałam że kobiety w ciąży obligatoryjnie tyją po 20-30 kg. Z.drugiej strony trzymamy te diety jakby nie było więc może temu. Nie jemy aż tak bardzo za dwóch tylko dla dwóch.