reklama
Czyli i Tobie masło be ;/Eh w dupie takie ranki zjadłam JEDNĄ ktonke chleba z masłem i cukier 157...
slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Dziewczyny, waga to tylko liczby. Byle się czuć dobrze samej z sobą. Ennis zazdrooo Chociaż Twoja indukcja mi uświadamia, że co raz bliżej dziecko [emoji23]
A dodam, że ja jadę na wesele w nocy i w sobotę zamierzam zjesc wszystko co podadzą. Ta insulina ma niby szybko działać i działać koło 5 godzin. Ennis ile jednostek bierzesz przed jedzeniem?
A dodam, że ja jadę na wesele w nocy i w sobotę zamierzam zjesc wszystko co podadzą. Ta insulina ma niby szybko działać i działać koło 5 godzin. Ennis ile jednostek bierzesz przed jedzeniem?
Ennis92
Śniadanie 10Dziewczyny, waga to tylko liczby. Byle się czuć dobrze samej z sobą. Ennis zazdrooo Chociaż Twoja indukcja mi uświadamia, że co raz bliżej dziecko [emoji23]
Luncz 5
Obiad 10
Zawsze około 15 minut przed
Ooooooo Pani kochanaDo wtorku muszę ogarnąć bo we wtorek indukcja [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji2368]
W którym tc będziesz?
Daj znać koniecznie jak to wygląda.
Ennis92
Dokładnie 37+0Ooooooo Pani kochana
W którym tc będziesz?
Daj znać koniecznie jak to wygląda.
Jasne
reklama
Ennis92
Ja mam termin na 25 czerwca więc 3 tyg przedNo tak chyba normalnie co ? U mnie też była mowa że 2 tyg przed terminem jakby co