reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca w ciąży

No urządzenia elektroniczne lubią wariować jak słaba bateria, więc te pomiary wtedy o kant d... można potłuc

reklama
Teraz na końcówce już pewnie po wszystkim może tak wywalić cukier.

U mnie rano 99, no ale pewnie nie powinnam jednak jeść truskawek o północy....

A u mnie jak w kalejdoskopie ;p
Kilka dni dobrze, pięknie a potem jak wywali to aż w pięty pójdzie.
Dziś piekłam ciasto z truskawkami no i zjadłam kawałek na podwieczorek ;p było tak dobre, że jeszcze cukier po kolacji 176 ;p więc na bogato. I doszłam do wniosku, że super parówki z indyka też już mi nie służą ;/ zresztą drugi raz mi po nich cukier wywala więc już nie tykam.

A u mnie jak w kalejdoskopie ;p
Kilka dni dobrze, pięknie a potem jak wywali to aż w pięty pójdzie.
Dziś piekłam ciasto z truskawkami no i zjadłam kawałek na podwieczorek ;p było tak dobre, że jeszcze cukier po kolacji 176 ;p więc na bogato. I doszłam do wniosku, że super parówki z indyka też już mi nie służą ;/ zresztą drugi raz mi po nich cukier wywala więc już nie tykam.
Mi po parowkach rano wywalalo ale dziś sobie kupię bo od dawna nie jadłam a mam taką ochotę. [emoji85]

Mi po parowkach rano wywalalo ale dziś sobie kupię bo od dawna nie jadłam a mam taką ochotę. [emoji85]
Mi kurna właśnie nie wywaliło nigdy prócz tych 2 razów i niestety ale odpadają już.
No i truskawki niestety ale też wskazane dla mnie nie są.
W piątek mam wizytę i w ciągu 2 tyg miałam z 6 przekroczeń, raz na czczo a reszta po posiłkach. To drugie to ewidentnie przez źle dobrane produkty. Może nic strasznego dziecku i mi się nie stanie.
Jutro dzień ważenia, zobaczę ile przytyłam. Póki co dalej chodzę w swoich ciuchach sprzed ciąży. I zaczyna mnie to trochę martwić. Bo zaczynam jutro 26tc a dalej nic nie widać za bardzo.

Mi kurna właśnie nie wywaliło nigdy prócz tych 2 razów i niestety ale odpadają już.
No i truskawki niestety ale też wskazane dla mnie nie są.
W piątek mam wizytę i w ciągu 2 tyg miałam z 6 przekroczeń, raz na czczo a reszta po posiłkach. To drugie to ewidentnie przez źle dobrane produkty. Może nic strasznego dziecku i mi się nie stanie.
Jutro dzień ważenia, zobaczę ile przytyłam. Póki co dalej chodzę w swoich ciuchach sprzed ciąży. I zaczyna mnie to trochę martwić. Bo zaczynam jutro 26tc a dalej nic nie widać za bardzo.
Nie masz się czym martwić. Im mniejszy brzuch tym lżej Ci bedzie jak lato przyjdzie :)

reklama
Nie masz się czym martwić. Im mniejszy brzuch tym lżej Ci bedzie jak lato przyjdzie :)
No niby tak ale póki co przytyłam 4 kg
Może martwię się na zapas bo zawsze myślałam że kobiety w ciąży obligatoryjnie tyją po 20-30 kg. Z.drugiej strony trzymamy te diety jakby nie było więc może temu. Nie jemy aż tak bardzo za dwóch tylko dla dwóch.

Do góry