reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca w ciąży

Masz wielkie szanse za kilka tygodni ważyć mniej od niego :D

Mój też przybrał od kiedy się spodziewamy dziecka i ja też ważę teraz więcej od niego i w żartach mu powtarzam, że mi to zejdzie przy porodzie, a jemu już niekoniecznie ;)
Trzymaj kciuki żeby tak było [emoji23] ja też mu mowie ze mi zejdzie a on dalej będzie misiek to twierdzi że urodze to się zacznie solidarnie że mną odchudzać [emoji23]

reklama
Ja też na razie nie puchnę, ale ja mam dopiero 31 tydzień.
W szpitalu zrobili mi z krwi m.in. poziom sodu i mam lekko poniżej normy, więc może to dlatego nie zbiera mi się woda. No i pije pokrzywę na hemoglobinę, więc to też może robić swoje.

Ja przez ts twoja wagę cię nie lubię [emoji23] (żart oczywiście)
Ale taka prawda że jednak dietę trzymasz a ja jak takie prosię, [emoji23]
Wczoraj zjadłam loda [emoji6] i to na tyle jeśli chodzi o grzeszenie z mojej strony. Kebab mi nie szkodzi więc się nie liczy [emoji23] ale za to stresuje mnie powrot do normalnego jedzenia po porodzie. Wszyscy schudną a ja przytyje [emoji23]

Ja też na razie nie puchnę, ale ja mam dopiero 31 tydzień.
W szpitalu zrobili mi z krwi m.in. poziom sodu i mam lekko poniżej normy, więc może to dlatego nie zbiera mi się woda. No i pije pokrzywę na hemoglobinę, więc to też może robić swoje.
A bardzo możliwe że pokrzywa pomaga.
Ja mało pije a to pewnie nie wpływa dobrze
Wczoraj zjadłam loda [emoji6] i to na tyle jeśli chodzi o grzeszenie z mojej strony. Kebab mi nie szkodzi więc się nie liczy [emoji23] ale za to stresuje mnie powrot do normalnego jedzenia po porodzie. Wszyscy schudną a ja przytyje [emoji23]
Dziecko wyssa co ma wyssac I nie przytyjesz :)

Wiecie co zauważyłam, że mi wywala cukier po takich mrożonych warzywach np takie mieszanki na patelnię. Dziś zrobilam z kurczakiem i makaronem durum i cukier po 153. Więc zostaje mi jedzenie ziemniaków bo po tym cukier dobry;)

Wiecie co zauważyłam, że mi wywala cukier po takich mrożonych warzywach np takie mieszanki na patelnię. Dziś zrobilam z kurczakiem i makaronem durum i cukier po 153. Więc zostaje mi jedzenie ziemniaków bo po tym cukier dobry;)
A co było w tej mieszance?
U mnie z tego zestawu to wywaliłoby po makaronie, a nie po warzywach. Makaron potrafi zrobić mi niezłe kuku :)

reklama
Do góry