reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca w ciąży

reklama
@Martitka5 fajnie, że po tych ciastach cukry dobre, i niech tak będzie dalej :)

U mnie na czczo w kratkę, raz dobrze, raz powyżej 90. Po posiłkach mam ok i dziecko nie jest jakieś duże, więc na razie jeszcze bez insuliny :)

Fajnie tylko czekam do czwartku żeby stanąć na wagę;p akurat mam taki schemat że waze się raz w tygodniu żeby nie sfiksować

To całkiem dobry pomysł, ważenie się codziennie jest bez sensu, bo samej wody może być sporo różnicy.
Ja się sama w ogóle nie ważę, tylko u położnej i dietetyczki.
A w którym jesteś tygodniu?

Ja cie ważę co poniedziałek i jeszcze dziś na wagę nie stanęłam [emoji23] czekam aż mi się jelita rusza [emoji23]
Na razie mam +12 i 35+0 więc liczę że się w 15 zamknę [emoji85]

To całkiem dobry pomysł, ważenie się codziennie jest bez sensu, bo samej wody może być sporo różnicy.
Ja się sama w ogóle nie ważę, tylko u położnej i dietetyczki.
A w którym jesteś tygodniu?
W 24+4 i na razie mam 4,3 kg do przodu. Czekam na bum aż mnie wywali ;) chociaż już widzę po brzuchu że się robi okrągły

Ja zaczęłam tyc jakoś koło 23tyg. I średnio 1kg na tydzień tylko ostatnio coś więcej np ale już końcówka i czuję że puchne

Najlepsze jest to że chłop waży niecałe 7kg mniej odemnie (ciaza spożywcza [emoji23] przytyl prawie 15kg) i się śmieje że jak urodze będzie wyścig kto waży mniej [emoji23]

reklama
Ja zaczęłam tyc jakoś koło 23tyg. I średnio 1kg na tydzień tylko ostatnio coś więcej np ale już końcówka i czuję że puchne

Najlepsze jest to że chłop waży niecałe 7kg mniej odemnie (ciaza spożywcza [emoji23] przytyl prawie 15kg) i się śmieje że jak urodze będzie wyścig kto waży mniej [emoji23]
Masz wielkie szanse za kilka tygodni ważyć mniej od niego :D

Mój też przybrał od kiedy się spodziewamy dziecka i ja też ważę teraz więcej od niego i w żartach mu powtarzam, że mi to zejdzie przy porodzie, a jemu już niekoniecznie ;)

Do góry