A masz tam jakaś poradnię diabetologiczną ? Nie dawaj się zbyć, stój twardo przy swoim. Na spokojnie ale stanowczo powiedz im że w tym momencie jestes bez opieki diabetologicznej i tak nie moze być.Odesłali, bo niby zrobiliby tylko obciążenie glukozą a oni tego nie robią. Tzn wczoraj mówili że robią, dzisiaj zmienili zdanie. Za chwilę idę odebrac grupę krwi bo zapomniałam i porozmawiam z lekarką to może się czegoś mądrego dowiem. Bez flaszki nie rozgryziesz, a w ciąży pić nie wolno
reklama
Skąd jesteś? To idź do tej poradni przy innym szpitaluPoradnia jest przy innym szpitalu, ja chodzę prywatnie ale ten mój niby się nie nadaje dla ciężarnych. Coś czuję że ten szpital w którym miałam być ma pozytywne opinie na wyrost, bo większej olewki dawno nie widzialam
U mnie też dziś rano katastrofa. Wstaje zawsze ok 8 no i tak mierze cukier. Dziś 62 więc licho Cię wie czenu. Albo zjadłam za mało wczoraj na późną kolację ale bylo tyle co zawsze. Kromka białego chleba, wędlina i pomidory. Tyle, że bez majonezu to może temu ;pEh zjadłam 2 jajka sadzone i tosta i cukier 149(8.3) [emoji34][emoji34][emoji34] a brałam 4j insuliny szybkiej do trgon
Ennis92
Fanka BB :)
Mu zostało 12 - 14 dni ciąży więc już mi wszystko jedno. Nie będę się martwić pojedynczymi skokami.U mnie też dziś rano katastrofa. Wstaje zawsze ok 8 no i tak mierze cukier. Dziś 62 więc licho Cię wie czenu. Albo zjadłam za mało wczoraj na późną kolację ale bylo tyle co zawsze. Kromka białego chleba, wędlina i pomidory. Tyle, że bez majonezu to może temu ;p
Zazdroszczę CiMu zostało 12 - 14 dni ciąży więc już mi wszystko jedno. Nie będę się martwić pojedynczymi skokami.
Ennis92
A weź... Ja taka wkurwiona chodzę od kilku dni. Hormony :/ dom w rozsypce, nikogo to nie interesuje a ja mam ochotę płakać jak to widzęZazdroszczę Ci
slodkatrojeczka
U mnie dziś na czczo 104. Wczoraj bylo na czczo 87. No ale życie, widzialam od kilku dni, że insulina przestaje dawać radę... Obiady też mi się zawaliły. Tak z przytupem w 34 tydzień weszłam [emoji23] Ale przy 62 to bym padla.U mnie też dziś rano katastrofa. Wstaje zawsze ok 8 no i tak mierze cukier. Dziś 62 więc licho Cię wie czenu. Albo zjadłam za mało wczoraj na późną kolację ale bylo tyle co zawsze. Kromka białego chleba, wędlina i pomidory. Tyle, że bez majonezu to może temu ;p
Te hormony to coś strasznego dają Nam w kość nie ma co. Dasz radę i pamiętaj, że tylko spokój Cię uratuje.A weź... Ja taka wkurwiona chodzę od kilku dni. Hormony :/ dom w rozsypce, nikogo to nie interesuje a ja mam ochotę płakać jak to widzę
reklama
Tak szczerze na 62 to się nie czułam. Na szybko zjadłam ciastko i zrobilam omlet z borowkami i cukier po 104.U mnie dziś na czczo 104. Wczoraj bylo na czczo 87. No ale życie, widzialam od kilku dni, że insulina przestaje dawać radę... Obiady też mi się zawaliły. Tak z przytupem w 34 tydzień weszłam [emoji23] Ale przy 62 to bym padla.