reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca w ciąży

reklama
No żebym jeszcze nie widziała wyników... Ale serio były tam inne normy. Dobra mniejsza z tym w sumie. I tak jestem przed badaniem. To mowisz 92. A jak bede miała od razu za duzo to nie dadzą wypić, czy tam też jest jakaś granica kiedy pijesz a kiedy nie? Bo moj cukier na czczo to tak plus minus 90. Najwyższy 91 poki co.

No żebym jeszcze nie widziała wyników... Ale serio były tam inne normy. Dobra mniejsza z tym w sumie. I tak jestem przed badaniem. To mowisz 92. A jak bede miała od razu za duzo to nie dadzą wypić, czy tam też jest jakaś granica kiedy pijesz a kiedy nie? Bo moj cukier na czczo to tak plus minus 90. Najwyższy 91 poki co.
Na wynikach z laboratorium są inne normy podane, nie dotyczą one kobiet w ciąży.

Pierś z kurczaka w przyprawie do gyrosa ale nie sypnelam dużo, mix salat z Biedry, ogorek, pomidor i tyle. Nawet nie posoliłam. Nic nie piłam.
Ten mix mogl cos tam miec w sobie.
Ja daje lyzke majonezu albo jogurtu a czasami lyzeczke musztardy z oliwa. Staram sie nie uzywaz zadnych gotowych dodtakow. No i pamietaj zeby pic wode. Sam pomidor tez jest slodki w sumie, ale i tak duzy cukier po samej salatce.
A ja sie czujesz?

Te podane przez Ciebie wartosci to mierzone rano na czczo glukometrem?
Wyniki z glukometru zawsze sa wyzsze niz pobrane z krwi zylnej...

reklama
Do góry