reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca w ciąży

reklama
No żebym jeszcze nie widziała wyników... Ale serio były tam inne normy. Dobra mniejsza z tym w sumie. I tak jestem przed badaniem. To mowisz 92. A jak bede miała od razu za duzo to nie dadzą wypić, czy tam też jest jakaś granica kiedy pijesz a kiedy nie? Bo moj cukier na czczo to tak plus minus 90. Najwyższy 91 poki co.

No żebym jeszcze nie widziała wyników... Ale serio były tam inne normy. Dobra mniejsza z tym w sumie. I tak jestem przed badaniem. To mowisz 92. A jak bede miała od razu za duzo to nie dadzą wypić, czy tam też jest jakaś granica kiedy pijesz a kiedy nie? Bo moj cukier na czczo to tak plus minus 90. Najwyższy 91 poki co.
Na wynikach z laboratorium są inne normy podane, nie dotyczą one kobiet w ciąży.

Pierś z kurczaka w przyprawie do gyrosa ale nie sypnelam dużo, mix salat z Biedry, ogorek, pomidor i tyle. Nawet nie posoliłam. Nic nie piłam.
Ten mix mogl cos tam miec w sobie.
Ja daje lyzke majonezu albo jogurtu a czasami lyzeczke musztardy z oliwa. Staram sie nie uzywaz zadnych gotowych dodtakow. No i pamietaj zeby pic wode. Sam pomidor tez jest slodki w sumie, ale i tak duzy cukier po samej salatce.
A ja sie czujesz?

Te podane przez Ciebie wartosci to mierzone rano na czczo glukometrem?
Wyniki z glukometru zawsze sa wyzsze niz pobrane z krwi zylnej...

reklama
Do góry