reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca w ciąży

Przez chwile jakis dziaciaczek mi sie pokazywal [emoji848]Dla mnie 20 pierogow to za malo [emoji85][emoji23]
Dziwne [emoji848] nic nie zmieniłam

Ja kurde o 15 Zmierzyłam i spoko 104(5.8)po posiłku a teraz przed obiadem o 18sprawdzilam i 124[emoji33](6.9) a nic nie jadłam. Wypiłam herbatę z mlekiem i wodę. Ruszałam się bo z szafy do szafy... Uj wie

reklama
Dziwne [emoji848] nic nie zmieniłam

Ja kurde o 15 Zmierzyłam i spoko 104(5.8)po posiłku a teraz przed obiadem o 18sprawdzilam i 124[emoji33](6.9) a nic nie jadłam. Wypiłam herbatę z mlekiem i wodę. Ruszałam się bo z szafy do szafy... Uj wie
Rośnie, bo masz za duże przerwy w jedzeniu. Nie jesz, organizm jest glodny, zaczyna spałac tluszcz i rośnie Ci cukier. Rozważ jednak czestsze posiłki :)

reklama
Do góry