reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca w ciąży

Ruskie poczyniłam... Niewdzięczne z mrozonego szpinaku, jednak co świeży to świeży. No skuszę się na jednego ;)
20190304_150714~2.jpeg

reklama
Ennis co masz za dzieciaczka w avatarku?

Konwalia a dlateczego sprawdzasz cukier tak wczesnie? Zaczynasz dzien o 6 rano?

Ja musze znowu zacisnac pasa, dzisiaj powrocilo bialko w moczu. No ale przez ostatni dni, codziennie mialam cukier ponad norme.
Tak zaczynam o 6.30 i przed 7 jem sniadanie ;)

Dzisiaj miałam wizytę u diabetologa, wyniki w normie, lekarz mnie pochwalił i powiedział tak trzymać i widzimy się za 4 tyg. Hemoglobinę glikowaną miałam 5.4 % . Bałam się że będzie więcej, bo obejmowało to czas kiedy aż tak bardzo nie przestrzegałam diety.

Tak zaczynam o 6.30 i przed 7 jem sniadanie ;)
Ojej, zapomnialam ze normalni ludzie moga wstawac o tej porze. Ja koncze dzien ok 4 nad ranem a zaczynam ok 8[emoji6]
Ruskie poczyniłam... Niewdzięczne z mrozonego szpinaku, jednak co świeży to świeży. No skuszę się na jednego ;)Zobacz załącznik 948526
Mamusiu! Jak one pysznie wygladaja! Musze kiedys zrobi ze szpinakiem w ciescie. Czasami dodaje kurkumy, jak uzywam angielakiej maki, tak zeby mialy lady kolor. Pamietam jak w szpitalu mama przywiozla mi pierogi ruskie [emoji16] Bylam szczesliwa jak dziecko ktore dostalo lizaka [emoji16]

Ojej, zapomnialam ze normalni ludzie moga wstawac o tej porze. Ja koncze dzien ok 4 nad ranem a zaczynam ok 8[emoji6] Mamusiu! Jak one pysznie wygladaja! Musze kiedys zrobi ze szpinakiem w ciescie. Czasami dodaje kurkumy, jak uzywam angielakiej maki, tak zeby mialy lady kolor. Pamietam jak w szpitalu mama przywiozla mi pierogi ruskie [emoji16] Bylam szczesliwa jak dziecko ktore dostalo lizaka [emoji16]
Ja lubię sobie pospać ale mój dzień zaczyna się o 6.50 i kończy koło północy. Chociaż ostatnio padam po 22.
Dzisiaj mi sie strasznie kleiło ciasto na pierogi... Nie wiem czy to ten szpinak czy coś z mąką ale myślałam, że szlag mnie trafi... Ja to zawsze zjem jednego pieroga i mam dosc. Mąż za to opierniczy wszystko bez problemu, z małą asystą córki. Syn nie lubi.

Ennis co masz za dzieciaczka w avatarku?

Konwalia a dlateczego sprawdzasz cukier tak wczesnie? Zaczynasz dzien o 6 rano?

Ja musze znowu zacisnac pasa, dzisiaj powrocilo bialko w moczu. No ale przez ostatni dni, codziennie mialam cukier ponad norme.
Ja? Króla Juliana z Madagaskar [emoji23][emoji23]

Dzisiaj miałam wizytę u diabetologa, wyniki w normie, lekarz mnie pochwalił i powiedział tak trzymać i widzimy się za 4 tyg. Hemoglobinę glikowaną miałam 5.4 % . Bałam się że będzie więcej, bo obejmowało to czas kiedy aż tak bardzo nie przestrzegałam diety.
No to super gratuluje! A zdarzaja Ci sie jakies przekroczenia?

Ja? Króla Juliana z Madagaskar [emoji23][emoji23]
Przez chwile jakis dziaciaczek mi sie pokazywal [emoji848]
Ja lubię sobie pospać ale mój dzień zaczyna się o 6.50 i kończy koło północy. Chociaż ostatnio padam po 22.
Dzisiaj mi sie strasznie kleiło ciasto na pierogi... Nie wiem czy to ten szpinak czy coś z mąką ale myślałam, że szlag mnie trafi... Ja to zawsze zjem jednego pieroga i mam dosc. Mąż za to opierniczy wszystko bez problemu, z małą asystą córki. Syn nie lubi.
Dla mnie 20 pierogow to za malo [emoji85][emoji23]

reklama
Do góry