slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Ruskie poczyniłam... Niewdzięczne z mrozonego szpinaku, jednak co świeży to świeży. No skuszę się na jednego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak zaczynam o 6.30 i przed 7 jem sniadanieEnnis co masz za dzieciaczka w avatarku?
Konwalia a dlateczego sprawdzasz cukier tak wczesnie? Zaczynasz dzien o 6 rano?
Ja musze znowu zacisnac pasa, dzisiaj powrocilo bialko w moczu. No ale przez ostatni dni, codziennie mialam cukier ponad norme.
Ojej, zapomnialam ze normalni ludzie moga wstawac o tej porze. Ja koncze dzien ok 4 nad ranem a zaczynam ok 8[emoji6]Tak zaczynam o 6.30 i przed 7 jem sniadanie
Mamusiu! Jak one pysznie wygladaja! Musze kiedys zrobi ze szpinakiem w ciescie. Czasami dodaje kurkumy, jak uzywam angielakiej maki, tak zeby mialy lady kolor. Pamietam jak w szpitalu mama przywiozla mi pierogi ruskie [emoji16] Bylam szczesliwa jak dziecko ktore dostalo lizaka [emoji16]Ruskie poczyniłam... Niewdzięczne z mrozonego szpinaku, jednak co świeży to świeży. No skuszę się na jednego Zobacz załącznik 948526
Ja lubię sobie pospać ale mój dzień zaczyna się o 6.50 i kończy koło północy. Chociaż ostatnio padam po 22.Ojej, zapomnialam ze normalni ludzie moga wstawac o tej porze. Ja koncze dzien ok 4 nad ranem a zaczynam ok 8[emoji6] Mamusiu! Jak one pysznie wygladaja! Musze kiedys zrobi ze szpinakiem w ciescie. Czasami dodaje kurkumy, jak uzywam angielakiej maki, tak zeby mialy lady kolor. Pamietam jak w szpitalu mama przywiozla mi pierogi ruskie [emoji16] Bylam szczesliwa jak dziecko ktore dostalo lizaka [emoji16]
Ja? Króla Juliana z Madagaskar [emoji23][emoji23]Ennis co masz za dzieciaczka w avatarku?
Konwalia a dlateczego sprawdzasz cukier tak wczesnie? Zaczynasz dzien o 6 rano?
Ja musze znowu zacisnac pasa, dzisiaj powrocilo bialko w moczu. No ale przez ostatni dni, codziennie mialam cukier ponad norme.
No to super gratuluje! A zdarzaja Ci sie jakies przekroczenia?Dzisiaj miałam wizytę u diabetologa, wyniki w normie, lekarz mnie pochwalił i powiedział tak trzymać i widzimy się za 4 tyg. Hemoglobinę glikowaną miałam 5.4 % . Bałam się że będzie więcej, bo obejmowało to czas kiedy aż tak bardzo nie przestrzegałam diety.
Przez chwile jakis dziaciaczek mi sie pokazywal [emoji848]Ja? Króla Juliana z Madagaskar [emoji23][emoji23]
Dla mnie 20 pierogow to za malo [emoji85][emoji23]Ja lubię sobie pospać ale mój dzień zaczyna się o 6.50 i kończy koło północy. Chociaż ostatnio padam po 22.
Dzisiaj mi sie strasznie kleiło ciasto na pierogi... Nie wiem czy to ten szpinak czy coś z mąką ale myślałam, że szlag mnie trafi... Ja to zawsze zjem jednego pieroga i mam dosc. Mąż za to opierniczy wszystko bez problemu, z małą asystą córki. Syn nie lubi.
Odkąd mierzę glukometrem to tylko 2 razy po obiedzie miałam 147 a tak po posiłkach nawet 120 nie przekraczam. Gorzej jest na czczo, ale nie jest źle [emoji6]No to super gratuluje! A zdarzaja Ci sie jakies przekroczenia?
Ale na czczo przekraczalas? Ja po posilkach tez max 120 ale na czczo gorzej...Odkąd mierzę glukometrem to tylko 2 razy po obiedzie miałam 147 a tak po posiłkach nawet 120 nie przekraczam. Gorzej jest na czczo, ale nie jest źle [emoji6]