reklama
renisus
Fanka BB :)
Ja zjadlam pierogi z sosem pieczarkowym i czekam na pomiar. Czuje skok, ale mam nadzieje ze jednak bedzie w normie. Wczoraj zjadlam 8 pierogow i bylo ok, a dzisiaj przez sos tylko 5.
Teraz pieke ciasto gruszkowe, jak cukier bedzie w normie to sobie pozwole na kawalek do drugiej kawki.
ps. Sprawdzam cukier a tu 11 (198), prawie zawal. I nagle mi przez gloqe przechodzi szal od zlewu i podrapalam sie po brzuchu a na nim mam olejek na rozstepy. Umylam rece raz jeszcze, i jestem w normi 7,7 (norma 7,8).
Teraz pieke ciasto gruszkowe, jak cukier bedzie w normie to sobie pozwole na kawalek do drugiej kawki.
ps. Sprawdzam cukier a tu 11 (198), prawie zawal. I nagle mi przez gloqe przechodzi szal od zlewu i podrapalam sie po brzuchu a na nim mam olejek na rozstepy. Umylam rece raz jeszcze, i jestem w normi 7,7 (norma 7,8).
Ostatnia edycja:
slodkatrojeczka
Dziewczyny macie problemy ze skórą? Mam strasznie suchą skórę az mnie swędzą ręce. Mówiłam lekarce - powiedziała, że to czesty objaw cukrzycy. Już sama nie wiem czym się smarować...
Konwalia90
Ja mam super skórę odkad jestem na diecie przed mialam strasznie suchąDziewczyny macie problemy ze skórą? Mam strasznie suchą skórę az mnie swędzą ręce. Mówiłam lekarce - powiedziała, że to czesty objaw cukrzycy. Już sama nie wiem czym się smarować...
renisus
Ja mam problem na twarzy i we wlosach. Poczatkowo myslalam ze to lupiez, ale nic nie pomagalo. Tak wiec zaczelam wcierac olej kokosowy we wlosy na 15 min przed myciem. Twarz natomiast ziaja tym kozie mleko, a pod prysznic uzywam dove nawilzajacy. Skora glowy najgorzej niestety.Dziewczyny macie problemy ze skórą? Mam strasznie suchą skórę az mnie swędzą ręce. Mówiłam lekarce - powiedziała, że to czesty objaw cukrzycy. Już sama nie wiem czym się smarować...
slodkatrojeczka
U mnie dłonie i twarz. W sumie z twarzą mialam problem zanim zaczelam podejrzewac cukrzyce... Co naloze podklad to wygladam jakby tynk ze sciany odpadal...
Konwalia90
Trzeci dzien z kolei cukier rano powyzej 90 ;( pocieszam sie że to może przez lekkie przeziebienie ktore mnie dopadlo...bo wczesniej cukry byly zawsze dobre
reklama
renisus
Ennis co masz za dzieciaczka w avatarku?
Konwalia a dlateczego sprawdzasz cukier tak wczesnie? Zaczynasz dzien o 6 rano?
Ja musze znowu zacisnac pasa, dzisiaj powrocilo bialko w moczu. No ale przez ostatni dni, codziennie mialam cukier ponad norme.
Konwalia a dlateczego sprawdzasz cukier tak wczesnie? Zaczynasz dzien o 6 rano?
Ja musze znowu zacisnac pasa, dzisiaj powrocilo bialko w moczu. No ale przez ostatni dni, codziennie mialam cukier ponad norme.