reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca w ciąży

Ja juz po wizycie, bez zmian zostane na metforminie bo wyniki im sie podobaja. Ale najadlam sie wstydu bo zapomnialam kilka mierzen i wpisalam na pale [emoji1787] A oni mi sprawdzili z ksiazeczka i systemem. Udawalam glupia a potem mowie- aaaa bo ja dwa glukometry mam i uzywam czasami drugiego [emoji2356][emoji2356][emoji2356]

reklama
Ja juz po wizycie, bez zmian zostane na metforminie bo wyniki im sie podobaja. Ale najadlam sie wstydu bo zapomnialam kilka mierzen i wpisalam na pale [emoji1787] A oni mi sprawdzili z ksiazeczka i systemem. Udawalam glupia a potem mowie- aaaa bo ja dwa glukometry mam i uzywam czasami drugiego [emoji2356][emoji2356][emoji2356]
Dlatego ja się cieszę że nie mam książeczki i wszystko jest w systemie [emoji23]

Będzie pizza pełnoziarnista :) Narazie ciasto rośnie. Oby cukier nie rósł [emoji23][emoji23]
20190410_184737.jpeg

reklama
Do góry