reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca w ciąży

reklama
A to nie na moją lepetyne [emoji23] ale fajnie tak, czysto i ciepło
Czasami wkurzająco. Wkurzający kierowcy, czasami kradną paliwo i myślą, że głupia jestem i nie widzę stanów, bo kobieta. Albo spedytor próbuje mydlic mi oczy. Wszystko skomputeryzowane, więc ciężko nie jest. No ale kształciłam się w tym kierunku 9 lat. Bo i technikum i studia.

Czasami wkurzająco. Wkurzający kierowcy, czasami kradną paliwo i myślą, że głupia jestem i nie widzę stanów, bo kobieta. Albo spedytor próbuje mydlic mi oczy. Wszystko skomputeryzowane, więc ciężko nie jest. No ale kształciłam się w tym kierunku 9 lat. Bo i technikum i studia.
A to widzę wszędzie kręcą. U mnie próbują podrabiac wyniki eksperymentów [emoji23] oni chyba naprawdę myślą że my głupie bo kobiety

To my podobna branża z tym że ja pracuję w logistyce w biurze magazynu, wystawiam dok wysyłkowe i przyjmuje distawy ;) i niestety mam styczność z kierowcami face to face i niektórzy potrafią tak śmierdzieć że się nie da. Dobrze że już nam do biura nie wchodzą tylko przez okienko z nimi się rozmawia [emoji16]

To my podobna branża z tym że ja pracuję w logistyce w biurze magazynu, wystawiam dok wysyłkowe i przyjmuje distawy ;) i niestety mam styczność z kierowcami face to face i niektórzy potrafią tak śmierdzieć że się nie da. Dobrze że już nam do biura nie wchodzą tylko przez okienko z nimi się rozmawia [emoji16]
Miałam w technikum praktyki w dziale przyjecia towaru. Kontakt z kierowcą jedynie taki, że musiałam mu wydac dokumenty przez okienko. A teraz trują dupę, ten chce wolne, tamten zjeżdża, nie zdąży, coś się zepsuło. A spedytor im wiecznie odpuszcza. Cieszę się, że w tej chwili grzeję dupkę w domu, leżąc wielkim brzuchem do góry [emoji23] Jeszcze tylko dzieci przestaną się kłócić i raj na ziemii [emoji23]

Miałam w technikum praktyki w dziale przyjecia towaru. Kontakt z kierowcą jedynie taki, że musiałam mu wydac dokumenty przez okienko. A teraz trują dupę, ten chce wolne, tamten zjeżdża, nie zdąży, coś się zepsuło. A spedytor im wiecznie odpuszcza. Cieszę się, że w tej chwili grzeję dupkę w domu, leżąc wielkim brzuchem do góry [emoji23] Jeszcze tylko dzieci przestaną się kłócić i raj na ziemii [emoji23]

O zepsuciu, o tym że nie zdążą, o tym żeby ich bez ateizacji rozładować albo załadować bo mu się spieszy a spedytor ponoć wszystko dograł albo taki termin podał też nam trują dupę [emoji1] ale nie że mną te numery [emoji1]

reklama
A to u mnie tak z dostawą i zamówieniem czegoś [emoji23] zanim wyślą PO zanim firma dostanie i sprowadzi zanim to przyjdzie... A czasem wystawia PO a nie wyślą do firmy.. Porażka

Do góry