Łoooooo kurde po takim mixie taki ładny cukierCukier godzinę po 7.3(132)
Bosko
reklama
slodkatrojeczka
Fanka BB :)
U mnie na ciepło jest jeszcze gorzej...U mnie schabowy/piers z kurczaka w panierce jest ok jedzona na od razu. Natomiast dojadana kilka godzin po to juz dramat.
Po obiedzie u mnie 7,8 (140) [emoji849]
Dla mnie to kwestia, czy mam jechać sama, czy męża brać. Bo ostatnio jak nie jem za długo to nie mogę w sklepie ustać, zaraz mi słabo. I boję się kierować z tej okazji.W opisie tego badania w internecie jest,że niby trzeba na czczo... Najwyżej zadzwoń do labu wcześniej i dopytaj.
Ennis92
Też mam największy problem rano i ponoć to normalneRano cukier 95
Godzinę po śniadania gdzie były 2 kanapki z sałata, jajkami i pomidorami cukier 112.
Teraz po obiedzie gdzie były szparagi na maśle, ziemniaki z wody i udko bez skóry 85.
Czyli największą biedę mam dalej rano ;/
Marta86♧
Ja zawsze robię na czczo, bo na skierowaniu też mam glukozę na czczo do zrobienia zawsze.A ja twardo się pilnuje. Po obiedzie cukier 104. No bajka dziś. Aż się prosi o jakiegoś kebsa. Niestety, nikt nie proponuje [emoji23]
Do hemoglobiny glikowanej na czczo trzeba czy nie?
Żeby było normalne to chyba takich niskich norm dla ciężarnych nie było.Też mam największy problem rano i ponoć to normalne
Dojadłam po godzinie od obiadu deserem z tapioki, ale już nie sprawdzałam bo myślę że nic by to nie zmieniło.
slodkatrojeczka
Mam jeszcze jedno głupie pytanie. Brać dziś insuline normalnie? Niby czytałam, że ten wynik jest dlugoterminowy ale jednak wolę zapytać Was [emoji23]
Ennis92
Chodziło mi o to że cukier z rana będzie wyższy po jesteś ileś tam godzin nie aktywna w nocy a w dzień go szybciej spalasz.Żeby było normalne to chyba takich niskich norm dla ciężarnych nie było.
Dojadłam po godzinie od obiadu deserem z tapioki, ale już nie sprawdzałam bo myślę że nic by to nie zmieniło.
Ennis92
Normalnie się bierze leki przed.Mam jeszcze jedno głupie pytanie. Brać dziś insuline normalnie? Niby czytałam, że ten wynik jest dlugoterminowy ale jednak wolę zapytać Was [emoji23]
reklama
slodkatrojeczka
DziękiNormalnie się bierze leki przed.