reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca w ciąży

Módlcie się za mnie bo właśnie zjadłam 10 paluszkow rybnych i teraz jem coś co się nazywa spagetti hoops. Od tygodnia za mną chodzą. Jak mi cukru w kosmos nie wywali to będę pisać. A jak wywali i mnie zabije to miło było [emoji23][emoji23]

reklama
U mnie przez ostatnie dni cukier na czczo 105, 105 i dzisiaj 95, no ale byli goście i zupełnie inne jedzenie wieczorami przez weekend, bo miałam urodziny. Dzisiaj zjem grzecznie kanapeczkę na kolację i zobaczę jak jutro. Za to po posiłkach już ok.

@Ennis92 trzymam kciuki za cukier :-)

Ennis nie wiem czy modlitwa tu pomoze.
Ja zjadlam troche sosu z kurczakiem i tosta z serem. Niebardzo chce mi sie jesc dzisiaj.

U mnie przez ostatnie dni cukier na czczo 105, 105 i dzisiaj 95, no ale byli goście i zupełnie inne jedzenie wieczorami przez weekend, bo miałam urodziny. Dzisiaj zjem grzecznie kanapeczkę na kolację i zobaczę jak jutro. Za to po posiłkach już ok.

@Ennis92 trzymam kciuki za cukier :-)
Sto lat [emoji3590]
Ennis nie wiem czy modlitwa tu pomoze.
Ja zjadlam troche sosu z kurczakiem i tosta z serem. Niebardzo chce mi sie jesc dzisiaj.
Ja dziś jeszcze nic nie jadłam, nie miałam siły nawet na dół zejść przez tą migrene.

A ja twardo się pilnuje. Po obiedzie cukier 104. No bajka dziś. Aż się prosi o jakiegoś kebsa. Niestety, nikt nie proponuje [emoji23]
Do hemoglobiny glikowanej na czczo trzeba czy nie?

A ja twardo się pilnuje. Po obiedzie cukier 104. No bajka dziś. Aż się prosi o jakiegoś kebsa. Niestety, nikt nie proponuje [emoji23]
Do hemoglobiny glikowanej na czczo trzeba czy nie?
Ja nigdy na czczo nie byłam bo to jest takie badanie z ostatnich 3 miesięcy więc różnicy robić nie powinno.

Ooo kebsa... Jezu co ze mną [emoji23]

U mnie schabowy/piers z kurczaka w panierce jest ok jedzona na od razu. Natomiast dojadana kilka godzin po to juz dramat.
Po obiedzie u mnie 7,8 (140) [emoji849]

reklama
Do góry