reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca w ciąży

Módlcie się za mnie bo właśnie zjadłam 10 paluszkow rybnych i teraz jem coś co się nazywa spagetti hoops. Od tygodnia za mną chodzą. Jak mi cukru w kosmos nie wywali to będę pisać. A jak wywali i mnie zabije to miło było [emoji23][emoji23]

reklama
U mnie przez ostatnie dni cukier na czczo 105, 105 i dzisiaj 95, no ale byli goście i zupełnie inne jedzenie wieczorami przez weekend, bo miałam urodziny. Dzisiaj zjem grzecznie kanapeczkę na kolację i zobaczę jak jutro. Za to po posiłkach już ok.

@Ennis92 trzymam kciuki za cukier :-)

Ennis nie wiem czy modlitwa tu pomoze.
Ja zjadlam troche sosu z kurczakiem i tosta z serem. Niebardzo chce mi sie jesc dzisiaj.

U mnie przez ostatnie dni cukier na czczo 105, 105 i dzisiaj 95, no ale byli goście i zupełnie inne jedzenie wieczorami przez weekend, bo miałam urodziny. Dzisiaj zjem grzecznie kanapeczkę na kolację i zobaczę jak jutro. Za to po posiłkach już ok.

@Ennis92 trzymam kciuki za cukier :-)
Sto lat [emoji3590]
Ennis nie wiem czy modlitwa tu pomoze.
Ja zjadlam troche sosu z kurczakiem i tosta z serem. Niebardzo chce mi sie jesc dzisiaj.
Ja dziś jeszcze nic nie jadłam, nie miałam siły nawet na dół zejść przez tą migrene.

A ja twardo się pilnuje. Po obiedzie cukier 104. No bajka dziś. Aż się prosi o jakiegoś kebsa. Niestety, nikt nie proponuje [emoji23]
Do hemoglobiny glikowanej na czczo trzeba czy nie?

A ja twardo się pilnuje. Po obiedzie cukier 104. No bajka dziś. Aż się prosi o jakiegoś kebsa. Niestety, nikt nie proponuje [emoji23]
Do hemoglobiny glikowanej na czczo trzeba czy nie?
Ja nigdy na czczo nie byłam bo to jest takie badanie z ostatnich 3 miesięcy więc różnicy robić nie powinno.

Ooo kebsa... Jezu co ze mną [emoji23]

U mnie schabowy/piers z kurczaka w panierce jest ok jedzona na od razu. Natomiast dojadana kilka godzin po to juz dramat.
Po obiedzie u mnie 7,8 (140) [emoji849]

reklama
Do góry