reklama
No biedy nie ma 92.
Kurde chyba mam za długą przerwę w nocy. Zjadłam o 21kanapkę z połówką grahamki, sałatą i wedliną z kurczaka. A rano ok 9 dopiero wstałam i cukier wysoki. Chyba muszę albo wcześniej wstawać albo jeść coś ok 24 ;/. Jednak weź i weź jak ja już o tej porze śpię. A wstawać specjalnie żeby coś zjeść to dla mnie głupota bo później nie zasnę.
Kurde chyba mam za długą przerwę w nocy. Zjadłam o 21kanapkę z połówką grahamki, sałatą i wedliną z kurczaka. A rano ok 9 dopiero wstałam i cukier wysoki. Chyba muszę albo wcześniej wstawać albo jeść coś ok 24 ;/. Jednak weź i weź jak ja już o tej porze śpię. A wstawać specjalnie żeby coś zjeść to dla mnie głupota bo później nie zasnę.
renisus
Fanka BB :)
Jutro mam zamiar o to podpytac w klinice, zobaczyc czy takie samo myslenie maja tutejsi lekarze.No biedy nie ma 92.
To daj znać co i jak. Z ciekawości nawet. Szczerze to nie wiem jak to ugryźć;/ chyba poobserwuje się jeszcze jak coś to pójdę do diabetologa jeszcze raz, pokaże mu te nieszczęsne cukry z rana. Zobaczę co mi powie, żeby nie obudzić się za późno;/Jutro mam zamiar o to podpytac w klinice, zobaczyc czy takie samo myslenie maja tutejsi lekarze.
slodkatrojeczka
U mnie o 7 było 87, o 11 - 85. Teraz zjadłam śniadanie. Zrobilam sobie tę homoglobine, wynik bedzie jutro, zobaczymy co tam wyjdzie ale chyba powinnam być w normie. Chociaż kto wie.
Ennis92
Mi to badanie nic nie daje bo ja zawsze mam tak jak osoba bez cukrzycy [emoji23] lekarz raz stwierdził że albo tak dobre cukry albo mam w dzień hipoglikemie o której nie wiem i dostałam na prove sensor na miesiąc.U mnie o 7 było 87, o 11 - 85. Teraz zjadłam śniadanie. Zrobilam sobie tę homoglobine, wynik bedzie jutro, zobaczymy co tam wyjdzie ale chyba powinnam być w normie. Chociaż kto wie.
Takie coś cosie nakłada na ramię raz na 2tyg, i sprawdza się co max 8h i masz wykres poziomu glukozy co 15min.
Fajna sprawa, wyszło mi sporo hipo których nie czułam.
No ale to przed ciąża było, teraz bym mogła kupić ale kurde drogie to bo sensor na 2tyg coś koło 100 funtów
Okiennica
reklama
Przerwa w nocy powinna ile wynosić? 8 godzin ?U mnie dziś rano 101na czczo :/ albo za długo spałam albo zygi wczoraj w nocy