reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca w ciąży

reklama
Patrzcie jakiego sobie loda trzasnęłam [emoji23] jogurt naturalny zblendowany z pomarańczą. Tylko nie zdążył się do końca zamrozić :)
20190406_164820.jpeg

Patrzcie jakiego sobie loda trzasnęłam [emoji23] jogurt naturalny zblendowany z pomarańczą. Tylko nie zdążył się do końca zamrozić :)Zobacz załącznik 959653
Polecam jogurt naturalny, banam i szpinak. Mozna dodac lyzeczke masla orzechowego, ale nie nuteli [emoji6] Nutela to nie maslo orzechowe [emoji1787]
Ja mlodej tak owoce przemycam, w postaci lodow.

Polecam jogurt naturalny, banam i szpinak. Mozna dodac lyzeczke masla orzechowego, ale nie nuteli [emoji6] Nutela to nie maslo orzechowe [emoji1787]
Jutro wypróbuję, ja mam masło orzechowe 100% orzech, bo mój mąż jada do omleta z rana :) I to takie ze sportowego sklepu bez oleju palmowego... Mogłabym łyżką jeść :) a duzo szpinaku dajesz?

Jutro wypróbuję, ja mam masło orzechowe 100% orzech, bo mój mąż jada do omleta z rana :) I to takie ze sportowego sklepu bez oleju palmowego... Mogłabym łyżką jeść :) a duzo szpinaku dajesz?
Tak, opieram sie przedewszystkim na szpinaku a potem dosmaczam. Ja mam maslo 95% [emoji6] Zapomnialam ze Twoj maz na dietce. Musisz probowac i wylapac smak, gdybysmy mogly daktyle to mozna nimi poslodzic. No ale...
Kolejna przekaska dla nas na ktora wpadlam teraz to czipsy z jarmuzu. Jarmuz, oliwa, przyprawy i piekarnik 10min. Tez ciekawe[emoji4] Az jutro kupie sobie jarmuz, bo dawno niejadlam.

Tak, opieram sie przedewszystkim na szpinaku a potem dosmaczam. Ja mam maslo 95% [emoji6] Zapomnialam ze Twoj maz na dietce. Musisz probowac i wylapac smak, gdybysmy mogly daktyle to mozna nimi poslodzic. No ale...
Kolejna przekaska dla nas na ktora wpadlam teraz to czipsy z jarmuzu. Jarmuz, oliwa, przyprawy i piekarnik 10min. Tez ciekawe[emoji4] Az jutro kupie sobie jarmuz, bo dawno niejadlam.
Dzisiaj kupilam cukinie, będą jutro będą placki [emoji7]a u nas w domu zawsze jest masło orzechowe ;)

Jeszcze kupilam mąkę pelnoziarnistą i spróbuję jutro zrobic tortille. Tzn zrobic zrobie bez problemu ale chcialabym jeszcze zjesc bez problemu [emoji23][emoji23]

reklama
Patrzcie jakiego sobie loda trzasnęłam [emoji23] jogurt naturalny zblendowany z pomarańczą. Tylko nie zdążył się do końca zamrozić :)Zobacz załącznik 959653
Mała namiastka prawdziwych lodów :)
Ja bym zrobiła jogurt, szpinak i pomarańczą. Podobne jadłam z lodziarni i były pyszne ;)
Jutro se takie zrobię, dzięki za przypomnienie o tym szpinaku, toż to porcja żelaza w deserze [emoji3]
Dzisiaj kupilam cukinie, będą jutro będą placki [emoji7]a u nas w domu zawsze jest masło orzechowe ;)
Ja też dziś myślałam o plackach z cukini :) tylko na myśleniu się skończyło bo mąż zakupy już zrobił a o cukini zapomniałam mu powiedzieć a sama póki co jeszcze nie mogę wyjść do sklepu. Liczę na to że za tydzień na wizycie już dostanę pozwolenie chociaż na małe spacery. Siedzenie w domu nie będzie raczej sprzyjać tej cukrzycy ...

Do góry