reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca w ciąży

reklama
Patrzcie jakiego sobie loda trzasnęłam [emoji23] jogurt naturalny zblendowany z pomarańczą. Tylko nie zdążył się do końca zamrozić :)
20190406_164820.jpeg

Patrzcie jakiego sobie loda trzasnęłam [emoji23] jogurt naturalny zblendowany z pomarańczą. Tylko nie zdążył się do końca zamrozić :)Zobacz załącznik 959653
Polecam jogurt naturalny, banam i szpinak. Mozna dodac lyzeczke masla orzechowego, ale nie nuteli [emoji6] Nutela to nie maslo orzechowe [emoji1787]
Ja mlodej tak owoce przemycam, w postaci lodow.

Polecam jogurt naturalny, banam i szpinak. Mozna dodac lyzeczke masla orzechowego, ale nie nuteli [emoji6] Nutela to nie maslo orzechowe [emoji1787]
Jutro wypróbuję, ja mam masło orzechowe 100% orzech, bo mój mąż jada do omleta z rana :) I to takie ze sportowego sklepu bez oleju palmowego... Mogłabym łyżką jeść :) a duzo szpinaku dajesz?

Jutro wypróbuję, ja mam masło orzechowe 100% orzech, bo mój mąż jada do omleta z rana :) I to takie ze sportowego sklepu bez oleju palmowego... Mogłabym łyżką jeść :) a duzo szpinaku dajesz?
Tak, opieram sie przedewszystkim na szpinaku a potem dosmaczam. Ja mam maslo 95% [emoji6] Zapomnialam ze Twoj maz na dietce. Musisz probowac i wylapac smak, gdybysmy mogly daktyle to mozna nimi poslodzic. No ale...
Kolejna przekaska dla nas na ktora wpadlam teraz to czipsy z jarmuzu. Jarmuz, oliwa, przyprawy i piekarnik 10min. Tez ciekawe[emoji4] Az jutro kupie sobie jarmuz, bo dawno niejadlam.

Tak, opieram sie przedewszystkim na szpinaku a potem dosmaczam. Ja mam maslo 95% [emoji6] Zapomnialam ze Twoj maz na dietce. Musisz probowac i wylapac smak, gdybysmy mogly daktyle to mozna nimi poslodzic. No ale...
Kolejna przekaska dla nas na ktora wpadlam teraz to czipsy z jarmuzu. Jarmuz, oliwa, przyprawy i piekarnik 10min. Tez ciekawe[emoji4] Az jutro kupie sobie jarmuz, bo dawno niejadlam.
Dzisiaj kupilam cukinie, będą jutro będą placki [emoji7]a u nas w domu zawsze jest masło orzechowe ;)

Jeszcze kupilam mąkę pelnoziarnistą i spróbuję jutro zrobic tortille. Tzn zrobic zrobie bez problemu ale chcialabym jeszcze zjesc bez problemu [emoji23][emoji23]

reklama
Patrzcie jakiego sobie loda trzasnęłam [emoji23] jogurt naturalny zblendowany z pomarańczą. Tylko nie zdążył się do końca zamrozić :)Zobacz załącznik 959653
Mała namiastka prawdziwych lodów :)
Ja bym zrobiła jogurt, szpinak i pomarańczą. Podobne jadłam z lodziarni i były pyszne ;)
Jutro se takie zrobię, dzięki za przypomnienie o tym szpinaku, toż to porcja żelaza w deserze [emoji3]
Dzisiaj kupilam cukinie, będą jutro będą placki [emoji7]a u nas w domu zawsze jest masło orzechowe ;)
Ja też dziś myślałam o plackach z cukini :) tylko na myśleniu się skończyło bo mąż zakupy już zrobił a o cukini zapomniałam mu powiedzieć a sama póki co jeszcze nie mogę wyjść do sklepu. Liczę na to że za tydzień na wizycie już dostanę pozwolenie chociaż na małe spacery. Siedzenie w domu nie będzie raczej sprzyjać tej cukrzycy ...

Do góry