reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca w ciąży

Ja to pierwszy cukier natomiast mam idealny a po sniadaniu jest bum! Ostatni posilek jem ok 21 w pracy. Do niedawana jadlam o 3 nad ranem[emoji6] I sie zastanawiam czy to nie jest reakcja na zmiane godzin.

reklama
U mnie na czczo w kratkę, wczoraj było 86 dzisiaj 97, na ostatnią kolację jem codziennie to samo. Więc myślę, że to nie ma wpływu.

Dziewczyny czy ja mogę zmieniać sobie kolejność posiłków? Jem ok 8.30 śniadanie, potem II śniadanie 11.30 no i tak ok 14 wypada obiad. Mi to jest za wcześnie. Czy mogę wrzucić zamiast obiadu jakiś podwieczorek ? A obiad zjeść ok 16 ? A potem kolację? Czy to za dużo jedzenia pod koniec dnia będzie?

reklama
Sama nie wiem ale nie mówię o jakimś wielkim objadaniu się tylko przegryzienia czegoś, spróbowałabym i jeżeli zadziała to przy najbliższej okazji spytam dietetyczki czy tak mogę robić :) Z tymi cukrami na czczo to jest tak że noc jest długa przerwa bez jedzenia w stosunku do tego jak jemy w dzień ....
Hymmm...Ale czy takie jedzenie w nocy jest ok ?

Do góry