reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słodkie mamy :-)

Kulka chodzi mi o tę kolację przed snem. Wychodzi ok 23:30 :-D Ketonów póki co nie mierzę, ale jutro zamierzam powtórzyć ostatnie badanie i dostanę od mojej teściowej farmaceutki paski do ich mierzenia.

reklama
jeśli Kulce pani doktor pozwoliła na ostatnią kolację jeść białe pieczywo to myślę, że dwie wazy to nie dużo :)u mnie nie zapeszając to z truskawkami ok, zjadłam 100g i miałam cukier jakoś 106 chyba, dziś na drugie śniadanie zrobiłam sobie taki koktajl z truskawek i jogurtu greckiego i aż sama jestem ciekawa co z tego będzie...:rofl2:
a te sierpniówki też mają cukrzycę? jestem w sumie w szoku że na majówkach aż tyle dziewczyn miało cukrzycę, a tak żadne więcej się nie ujawniają czy my same zostałyśmy na polu bitwy :-) jeśli chodzi o ten drugi wątek to miałam dokładnie ten na myśli:-) https://www.babyboom.pl/forum/ciaza...-ciazowa-i-zycie-po-niej-21291/index1910.html

Ostatnia edycja:
Ja znów się rzuciłam na truskawki na drugie śniadanie. Zrobiłam z maślanką. Zobaczę co będzie po 2 truskawkach..(?)
Moje sierpniówki też mają cukrzycę. Póki co jest nas tylko czwórka, ale jesteśmy na zamkniętym. Nie wiem czy któraś z ogólnego ma cukrzycę, bo prawie tam nie zaglądam a tematu na głównym nie ma.
Kupiłam fasolkę szparagową. W necie jest napisane, że powinny ją jeść osoby z cukrzycą i anemią....to ja :-D

Ale robicie smaka na truskawki, ja dziś się chyba też skuszę na kilka szt.. :rofl2:
i co z tym forum, przenosimy się? z tego co widziałam nic się tam nie dzieje :baffled: może wszystkie ciążówki zdrowe? fajnie im :-p

dopóki nas nie wyrzucą możemy być tutaj:rofl2:, ale czasami się zastanawiam czy dziewczyny właśnie się nie odzywają tam bo nic się nie dzieje, a tu może nie trafiają...

u mnie po truskawkowym koktajlu było 110 więc nie jest źle:-) Margo jak u Ciebie?

Dziewczyny, póki co jesteśmy we trójkę więc może przenieśmy się tam, będzie to w sumie dla nas mało kolizyjne :) ja po 2 truskawkach i maślance 101 więc jutro próbuję dalej. Ale dzisiaj zrobiłam na obiad pierś z kurczaka, którą pomoczyłam w maślance i ziołach do tego gar fasolki szparagowej i cukier 95 :) Więc na deser zaszalałam z kostką czekolady i BigMilkiem :)

reklama
hej Aisha jak Ci wyszło, ja nie pamiętam już swojego,ale normy chyba są inne niż te nasze ciążowe... jestem na urlopie i nawet nie mam jak sprawdzić ale wydaje mi się że po pierwszej ciąży miałam coś w granicach 140 nawet.

Ostatnia edycja:
Do góry