Nath096
Fanka BB :)
Hej hej
@gooskaw tak, wydłużyło go strasznie i teraz, co wizyta słyszę, że musi więcej jeść innych pokatmow, niż mleko, bo nie ma wcale tkanki podskórnej. Zjada różne rzeczy, ale nie w jakichś mega dużych ilościach, przecież na sile w niego nie napcham, a on taki ruchliwy i zwiercony, że nie dziwię się, że chudzinaco do chorób to właśnie w piątek byłam z nim u lekarza, bo jakoś go zsypalo, a wcześniej miał gorączkę, która nałożyła się z przebijaniem ząbków, ale tak mi przyszło do głowy, że może przeszedł 3dniowke i się nie myliłam. Ale poszłam głównie dlatego, że coś się za uszy ciągnął, chociaż też czytałam tutaj, że niektóre dzieciaczki ciągną uszy też na zęby, ale wolałam sprawdzić i niby wróciliśmy w piątek rano po wizycie, jako całkowicie zdrowi. A wieczorem już zaczął się mały kaszel, myślałam, że śliny może dużo. A dzisiaj już znowu całkiem rozłożony i śwista mu drogach oddechowych. Jak to znowu zapalenie płuc to mi już ręce opadają. Nie wiem jak to możliwe, że tak szybko zalewa mu te płuca. Dzisiaj do lekarza.
A co do powrotów do pracy to wiadomo, kwestia indywidualna, każda mama czuje inaczej, kiedy powinna wracac mi jeszcze zostały z 3 miesiące zanim wrócę, ale coś czuję, że za chwilę będę tęskniła za tym siedzeniem w domu z bobo a jak tam twoi Panowie ?I co u Ciebie ?
@Nath096 u nas też zęby( mamy ich już 6), pełzanie, próby raczkowania i siadania i oczywiście stanie przy wszystkim i wdrapywanie się na wszystko. Na sekundę nie można zostawić, bo już stoi przy łóżku, a to już stoi przy akwarium, a wiadomo równowaga jeszcze nie ta. I mam wrazenie, że mój syn zanim będzie raczkował i dobrze siadal to zacznie chodzić. Siedzieć to on nie chce praktycznie wcale. Ogólnie to chodzimy na rehabilitację z powodu obniżonego napięcia.
A ty dalej wymęczona, czy już jest mąż do pomocy?
Nie no męża nie ma,dalej pracuje w takim samym systemie. Nocki trochę lepsze,ale to pewnie nie raz ulegnie zmianie. Marysia staje przy meblach chodzi przy nich krokiem odstawno-dostawnym,raczkuje. Zęby są narazie 3 ale ciągle coś gryzie,widać że ją gnębi,boli swędzi itp. Oczy trzeba mieć dookoła głowy.