reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa

Tu chyba same zajete Mamuski hehe. Sama ostatnio nie mam czasu sie nawet po nosie podrapac przez moja dwojke i marze aby wrocil do pozycji lezacej hehe
Ja przy jednym w miarę spokojnym .. jak do tej pory (bo od wczoraj problem z brzuchem) 🤦 i płacz i na rączkach cały czas.. nie mam czasu i nie wiem kiedy czas leci . A co dopiero jak Ty masz dwójeczkę 😍
Jak wasze zdrówko? 😁

reklama
No ale ja sie pytam po co? Masz ku temu zdrowotne przeslanki?

Szpital, w którym planuję rodzić wywołuje poród w 39tc z powodu cukrzycy.
I tak samo z powodu stanu po cięciu cesarskim.

Ja mam jedno i drugie 🙈

Dzisiaj stwierdziła, że w związku ze świętami 27.12 indukcja - ale raczej nie przyjdę :)

Ja przy jednym w miarę spokojnym .. jak do tej pory (bo od wczoraj problem z brzuchem) 🤦 i płacz i na rączkach cały czas.. nie mam czasu i nie wiem kiedy czas leci . A co dopiero jak Ty masz dwójeczkę 😍
Jak wasze zdrówko? 😁

Da sie ogarnac. Jak juz masz jedno to i drugie 'obsluzysz' tak samo;-) - bo musisz :-p najgorzej jak sie odpalaja oboje na raz 🙉

Nasze zdrowko aktualnie to dno i 100kg mułu 🥴 wszyscy jestesmy chorzy. Najdluzej trzymal sie najmlodszy ale dzis i jego pokonalo.

A jak Tam u Was?
Wiesz z tym brzuszkiem mowia - do 6msca sie uspokoi.
Chyba ze alergik jak moj to guzik sie uspokaja :-p

Mamy juz 7 mscy i ja sie pytam kiedy to sie podzialo? 🤭

Szpital, w którym planuję rodzić wywołuje poród w 39tc z powodu cukrzycy.
I tak samo z powodu stanu po cięciu cesarskim.

Ja mam jedno i drugie 🙈

Dzisiaj stwierdziła, że w związku ze świętami 27.12 indukcja - ale raczej nie przyjdę :)

Jak wyniki dobre to niech sie cukrzyca nie zaslaniaja i dadza Ci skonczyc ten rok w spokoju:-)

reklama
Do góry