reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa

Tu chyba same zajete Mamuski hehe. Sama ostatnio nie mam czasu sie nawet po nosie podrapac przez moja dwojke i marze aby wrocil do pozycji lezacej hehe
Ja przy jednym w miarę spokojnym .. jak do tej pory (bo od wczoraj problem z brzuchem) 🤦 i płacz i na rączkach cały czas.. nie mam czasu i nie wiem kiedy czas leci . A co dopiero jak Ty masz dwójeczkę 😍
Jak wasze zdrówko? 😁

reklama
No ale ja sie pytam po co? Masz ku temu zdrowotne przeslanki?

Szpital, w którym planuję rodzić wywołuje poród w 39tc z powodu cukrzycy.
I tak samo z powodu stanu po cięciu cesarskim.

Ja mam jedno i drugie 🙈

Dzisiaj stwierdziła, że w związku ze świętami 27.12 indukcja - ale raczej nie przyjdę :)

Ja przy jednym w miarę spokojnym .. jak do tej pory (bo od wczoraj problem z brzuchem) 🤦 i płacz i na rączkach cały czas.. nie mam czasu i nie wiem kiedy czas leci . A co dopiero jak Ty masz dwójeczkę 😍
Jak wasze zdrówko? 😁

Da sie ogarnac. Jak juz masz jedno to i drugie 'obsluzysz' tak samo;-) - bo musisz :-p najgorzej jak sie odpalaja oboje na raz 🙉

Nasze zdrowko aktualnie to dno i 100kg mułu 🥴 wszyscy jestesmy chorzy. Najdluzej trzymal sie najmlodszy ale dzis i jego pokonalo.

A jak Tam u Was?
Wiesz z tym brzuszkiem mowia - do 6msca sie uspokoi.
Chyba ze alergik jak moj to guzik sie uspokaja :-p

Mamy juz 7 mscy i ja sie pytam kiedy to sie podzialo? 🤭

Szpital, w którym planuję rodzić wywołuje poród w 39tc z powodu cukrzycy.
I tak samo z powodu stanu po cięciu cesarskim.

Ja mam jedno i drugie 🙈

Dzisiaj stwierdziła, że w związku ze świętami 27.12 indukcja - ale raczej nie przyjdę :)

Jak wyniki dobre to niech sie cukrzyca nie zaslaniaja i dadza Ci skonczyc ten rok w spokoju:-)

reklama
Do góry