reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cukrzyca ciążowa

reklama
jakie masz poziomy rano ? Jesteś na insulinie ?
Tak, jestem na insulinie chyba od 10/11tego tc. Zanim dostałam insulinę poziom cukru na czczo był ponad 90, jakoś 95-98. Po włączeniu raczej miałam około 87-89. I tak wraz ze wzrostem ciąży musiałam zwiększać jednostki insuliny, żeby mieć poniżej 90. Aktualnie mam 19j. insuliny i cukry mam 70-75. Ale jestem już 38+6 tc. Tak niskie cukry zaczęły mi się chyba około 36 tc, wcześniej to nawet z insulina nie było tak nisko.
U Ciebie, który tydzień?

Tak, jestem na insulinie chyba od 10/11tego tc. Zanim dostałam insulinę poziom cukru na czczo był ponad 90, jakoś 95-98. Po włączeniu raczej miałam około 87-89. I tak wraz ze wzrostem ciąży musiałam zwiększać jednostki insuliny, żeby mieć poniżej 90. Aktualnie mam 19j. insuliny i cukry mam 70-75. Ale jestem już 38+6 tc. Tak niskie cukry zaczęły mi się chyba około 36 tc, wcześniej to nawet z insulina nie było tak nisko.
U Ciebie, który tydzień?
napisałam na pw

Hej ❤️
Jak tam Wasze samopoczucie ?
Ja się trochę ogarniam chyba pomału,chociaż głową z niewyspania boli mnie prawie codziennie i chyba muszę więcej wychodzić na zewnątrz. Dziś była położna ,wszystko ok,tylko jutro musimy podjechać do ośrodka,bo w szpitalu nie odcięli klamry na pępku i taka mordega,że nie pytajcie,a nie miała ze sobą narzędzi,żeby obciac.
Pokarm jest ,mała piątku przybrala 130g . Ja głodna non stop 😅🙈 A i byłam na wadze chyba w sobotę to miałam kilogram mniej niż przed ciążą 👌😅 Wczoraj było ściąganie szwów i w sumie już nieźle sobie popylam ☺️ Oczywiście zaliczyłam mój wyczekiwany serniczek, kupny ale pyszny 😅😍
Dziękuję za wsparcie i że mogę się szczerze wygadać 🩵

Hej ❤️
Jak tam Wasze samopoczucie ?
Ja się trochę ogarniam chyba pomału,chociaż głową z niewyspania boli mnie prawie codziennie i chyba muszę więcej wychodzić na zewnątrz. Dziś była położna ,wszystko ok,tylko jutro musimy podjechać do ośrodka,bo w szpitalu nie odcięli klamry na pępku i taka mordega,że nie pytajcie,a nie miała ze sobą narzędzi,żeby obciac.
Pokarm jest ,mała piątku przybrala 130g . Ja głodna non stop 😅🙈 A i byłam na wadze chyba w sobotę to miałam kilogram mniej niż przed ciążą 👌😅 Wczoraj było ściąganie szwów i w sumie już nieźle sobie popylam ☺️ Oczywiście zaliczyłam mój wyczekiwany serniczek, kupny ale pyszny 😅😍
Dziękuję za wsparcie i że mogę się szczerze wygadać 🩵
Hej, super, że dochodzisz do siebie i ze dzidzia przybiera🥰 do niewyspania się przyzwyczaisz 😅 Kurcze to szybko teraz te szwy ściągają. Dobrze, że dajesz radę fizycznie po cesarce.
To teraz życzymy Wam samych wspaniałych chwil, cieszcie się sobą 😍
Ja może już niebawem dołączę do grona bez brzuszków, bo w piątek idę do szpitala na wywoływanie, aczkolwiek zobaczymy, jak szybko się to potoczy 😁

Hej, super, że dochodzisz do siebie i ze dzidzia przybiera🥰 do niewyspania się przyzwyczaisz 😅 Kurcze to szybko teraz te szwy ściągają. Dobrze, że dajesz radę fizycznie po cesarce.
To teraz życzymy Wam samych wspaniałych chwil, cieszcie się sobą 😍
Ja może już niebawem dołączę do grona bez brzuszków, bo w piątek idę do szpitala na wywoływanie, aczkolwiek zobaczymy, jak szybko się to potoczy 😁
7 dni i na wizytę. Wlasnie tak wnioskowałam nadrabiając temat 😃 Czyli jednak nie CC? Trzymam za Was kciuki i nie mogę się doczekać info,że maleństwo po drugiej stronie brzuszka 😃🤞

7 dni i na wizytę. Wlasnie tak wnioskowałam nadrabiając temat 😃 Czyli jednak nie CC? Trzymam za Was kciuki i nie mogę się doczekać info,że maleństwo po drugiej stronie brzuszka 😃🤞
Tego, co ze mną bedzie, czy naturalnie, czy cc to chyba najstarsi górale nawet nie wiedzą 🤣 ale raczej się nie zapowiada na cc.
Będę dawać znać 😁

reklama
Do góry