reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa

Hejo 🙂
U nas idzie ciężko leżenie na brzuchu (skończone 3 miesiące), krzyk i nerwy 🙈 mały ogólnie dobrze, Espumisan u nas odstawiony i brzuch w normie.
Ja też raz lepiej raz gorzej, tym bardziej że stary wrócił do pracy i cały tydzień sama z malutkim, ale jakoś dajemy radę 😁 najważniejsze że brzuch w normie i nie ma aż takich krzyków przy każdej kupię 😆
No to jest jakaś mordega z tym brzuchem 🙈 Ja przed świętami byłam sama 5tyg ,start przyjechał na święta na 3tyg i jak wracał do roboty to przeżyłam horror,że znowu sama 😂 Teraz jedzie w niedzielę,ale narazie przyjmuje to z godnością 😂😂👌

reklama
No to jest jakaś mordega z tym brzuchem 🙈 Ja przed świętami byłam sama 5tyg ,start przyjechał na święta na 3tyg i jak wracał do roboty to przeżyłam horror,że znowu sama 😂 Teraz jedzie w niedzielę,ale narazie przyjmuje to z godnością 😂😂👌

" ale narazie przyjmuje to z godnością 😂😂 👌 "
Hahahaha 😆😆😆😆 umarłam 😂
Mega tekst 🤪😆🤣🤣

Hej Mamuśki 😘
Jak się macie?
U nas choroba na pokładzie 🙁🌡️🤒 katar, kaszel, ale walczymy i miejmy nadzieję że się obejdzie bez szpitala 🙂

U nas tez choroba. Juz tydzien. Jeszcze nie zbzikowalam ale jestem blisko 🙈

A Wy to gdzie podlapaliscie?

reklama
Dzień dobry 😁 jak wasze "wagi" po ciąży? U mnie poleciała w górę w tempie światła 😆😆 chyba trzeba się wziąć za odchudzanie bo wiosna tuż tuż 🙈🙈
Ogólnie jak maluchy?
U nas raz lepiej.. raz gorzej.. ale czego się nie robi dla takiego małego słodziaka 😍🥰😍
Stary w pracy.. więc my cały tydzień sami. Próbujemy stworzyć jakąś rutynę.. ale jak narazie słabo nam idzie 😳 karmimy się piersią cały czas narazie (4 miesiące) i zobaczymy jak będzie dalej 😁
Ogólnie matka gruba ale szczęśliwa 😆😆 chyba za taką Polskę walczyłam 😆😆 żeby nie mieć kompleksów 😁😁

Do góry