reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa

Hejo 🙂
U nas idzie ciężko leżenie na brzuchu (skończone 3 miesiące), krzyk i nerwy 🙈 mały ogólnie dobrze, Espumisan u nas odstawiony i brzuch w normie.
Ja też raz lepiej raz gorzej, tym bardziej że stary wrócił do pracy i cały tydzień sama z malutkim, ale jakoś dajemy radę 😁 najważniejsze że brzuch w normie i nie ma aż takich krzyków przy każdej kupię 😆
No to jest jakaś mordega z tym brzuchem 🙈 Ja przed świętami byłam sama 5tyg ,start przyjechał na święta na 3tyg i jak wracał do roboty to przeżyłam horror,że znowu sama 😂 Teraz jedzie w niedzielę,ale narazie przyjmuje to z godnością 😂😂👌

reklama
No to jest jakaś mordega z tym brzuchem 🙈 Ja przed świętami byłam sama 5tyg ,start przyjechał na święta na 3tyg i jak wracał do roboty to przeżyłam horror,że znowu sama 😂 Teraz jedzie w niedzielę,ale narazie przyjmuje to z godnością 😂😂👌

" ale narazie przyjmuje to z godnością 😂😂 👌 "
Hahahaha 😆😆😆😆 umarłam 😂
Mega tekst 🤪😆🤣🤣

Hej Mamuśki 😘
Jak się macie?
U nas choroba na pokładzie 🙁🌡️🤒 katar, kaszel, ale walczymy i miejmy nadzieję że się obejdzie bez szpitala 🙂

U nas tez choroba. Juz tydzien. Jeszcze nie zbzikowalam ale jestem blisko 🙈

A Wy to gdzie podlapaliscie?

reklama
Dzień dobry 😁 jak wasze "wagi" po ciąży? U mnie poleciała w górę w tempie światła 😆😆 chyba trzeba się wziąć za odchudzanie bo wiosna tuż tuż 🙈🙈
Ogólnie jak maluchy?
U nas raz lepiej.. raz gorzej.. ale czego się nie robi dla takiego małego słodziaka 😍🥰😍
Stary w pracy.. więc my cały tydzień sami. Próbujemy stworzyć jakąś rutynę.. ale jak narazie słabo nam idzie 😳 karmimy się piersią cały czas narazie (4 miesiące) i zobaczymy jak będzie dalej 😁
Ogólnie matka gruba ale szczęśliwa 😆😆 chyba za taką Polskę walczyłam 😆😆 żeby nie mieć kompleksów 😁😁

Do góry