Moze skok rozwojowy? Kurde tych mozliwosci moze byc wiele...szkoda ze instrukcji obslugi w szpitalu nie daja
A Ty jak dajesz radę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze skok rozwojowy? Kurde tych mozliwosci moze byc wiele...szkoda ze instrukcji obslugi w szpitalu nie daja
Nie daje
Moje dziecie ma etap pt 'zwiedzam, spieprzam, ratuj mnie' a mam jeszcze starszaka na glowie od miesiaca i jeszcze 2 tyg ferii zaraz... mhm, kill mi :-)
Jak tam dziewczyny?
My walczymy właśnie z gorączką po szczepieniu
A u Was jak?
Jak tam z Wasza goraczka?
U nas jeszcze tydzien ferii i juz marze o tym jak starszka wkopie do przedszkola ogolnie to zdrowi ale absorbujacy. Moj Maly to perszing i wszedzie go pelno jak niekontrolowanie wyrznie orla to trzeba pocieszac dlugo cieszcie sie poki sa male bobasy i sie nie przemieszczaja
@Nath096 jak Marysia?:-)
@Daria1991 melduj jak z Maksiem?:-)
@olka11135 ogarniacie zycie w pieleszach domowych czy w niedoczasie jak my?:-)
@Coffe18 przepadlas w czelusciach slodyczy?:-)))
Hej dziewczyny
Zyje,żyje . Wybaczcie mi ,ale sama nie wiem w co ręce włożyć
Marysia całkiem nieźle ,gada jak najęta ,rozszerzanie diety idzie nieźle . Będę próbować odstawić espumisan,bo ciągle na nim jedziemy. Prowokacja nie pykla i dalej jemy pepti
Z gorszych rzeczy,które zaczynają mi się śnić po nocach to Marysia się nie obraca na brzuch i ma wywalone na stopy. Zaczęłam z nią intensywniej ćwiczyć i więcej układać na brzuch . W przeciągu tygodnia widzę ogromny postęp. Już nie trzeba jak kłody przewalać,wystarczy zacząć i zasugerować i się myrdnie. Jak się sama nie zacznie obracać do następnego zjazdu starego to umawiam fizjo. Waży już ponad 8kg,22 lutego ostatnie szczepienie,następne po roczku to się dowiem ile konkretnie . Na brzuszku nieźle , piwotuje,prostuje ręce i w ogóle .
A ja raz lepiej raz gorzej jak każda z nas
A co u Was ?