Jesli dojdę do 21 i nie drgnie dalej to będę musiała pójść na wizytę szybciej, ale wydaje mi się, że już taka dawka to ogarnie te cukryA co potem?
reklama
gooskaw
Fanka BB :)
Jesli dojdę do 21 i nie drgnie dalej to będę musiała pójść na wizytę szybciej, ale wydaje mi się, że już taka dawka to ogarnie te cukry
E to spoko. Myslalam ze Cie do szpitala wysle czy cos w ten desen. Wazne ze jwstes dobrej mysli i tego sie trzymaj a cukry w koncu zbastuja :-) oby szybciej i z mniejsza dawka insuliny niz pozniej. Coby nie bolalo podwojne wklucie.
Dzielisz ju czy jeszcze 17 jest akceptowalne przez Ciebie? Bo to tez indywidualna sprawa.
O szpitalach to nawet nie rozmyślam, musi się uspokoić i jużE to spoko. Myslalam ze Cie do szpitala wysle czy cos w ten desen. Wazne ze jwstes dobrej mysli i tego sie trzymaj a cukry w koncu zbastuja :-) oby szybciej i z mniejsza dawka insuliny niz pozniej. Coby nie bolalo podwojne wklucie.
Dzielisz ju czy jeszcze 17 jest akceptowalne przez Ciebie? Bo to tez indywidualna sprawa.
Wbiłam właśnie 17 i nie bolało, więc jeszcze zostawiam niedzielona. Ale wiesz co, u mnie może działać wyparcie bo ja się boję samego momentu wbicia igly i może jak wbije to zanim emocje opadną to i insuliny nie poczuje
Hej, ja jem tony gavisconu który ma m.in. aspartam i cukry się trzymają.Ale powiem wam jeszcze, że też od ponad dwóch tygodni biorę magnez i ma w składzie sacharozemoże to jest też powod
Jestem po kontroli, dostałam już zalecenie odstawić glukometr po porodzie, skierowanie na krzywą i z dniem porodu pożegnać dietę.
Ja juz sprawdzam wszystko, bo wczoraj też pytałam się diabetolog o to zelazo i powiedziała, że jeśli ma cukier w składzie to może wpływać na cukry. Ale moje zelazo nie ma cukru, więc jedyne co jeszcze dodałam to magnez, który już cukier ma. Odstawie na 2-3 dni, a nóż się coś poprawi.Hej, ja jem tony gavisconu który ma m.in. aspartam i cukry się trzymają.
Jestem po kontroli, dostałam już zalecenie odstawić glukometr po porodzie, skierowanie na krzywą i z dniem porodu pożegnać dietę.
Z dniem porodu pożegnać dietę, czyż to nie brzmi pięknie
Ty już pewnie siedzisz na walizkach, ja się cały czas zbieram do spakowania
Nath096
Hej dziewczyny . Moje cukru narazie ok ,wczoraj po śniadaniu nieszczęsne 141,niestety bez jaja rano ani rusz .
Mam trochę obleśne pytanie ,ale nie skumalam dokładnie pani doktor,w google mi mówią roznie.
Czy wymaz na gbs pobiera się tylko z pochwy czy o całej długości i z odbytu tez?
Przepraszam jeżeli ktoś mocno wrażliwy
Mam trochę obleśne pytanie ,ale nie skumalam dokładnie pani doktor,w google mi mówią roznie.
Czy wymaz na gbs pobiera się tylko z pochwy czy o całej długości i z odbytu tez?
Coffe18
Przed cc Miałam pobierane z pochwy i z dupala teżHej dziewczyny . Moje cukru narazie ok ,wczoraj po śniadaniu nieszczęsne 141,niestety bez jaja rano ani rusz .
reklama
Nath096
Właśnie google mówią że stąd i stąd ,mi wydaje że doktor mówiła "o całej długości " Ale wolę się upewnić ,bo myślałam że zrobi mi to ona jak cytologię,a ona mi dała patyk i mam zrobić i zanieść do labo .Przed cc Miałam pobierane z pochwy i z dupala też