gooskaw
Fanka BB :)
15j. wczoraj wjechało i brak reakcji, cukier 95ale może zadziala z opóźnieniem
Zwiekszaj bo 95 to duuuzo za duzo.
Jak to powtarzala moja diablo - nie ma dawki minimalnej jest dawka bezpieczna i do niej dazymy :-)
Bedzie w koncu dobrze tylko moze dziel juz sobie insuline bo na raz moze bolec.
Szczerze mówiąc to ja nie zapisałam się do żadnej. Może znajdę coś przydatnego w internecie,pewnie są jakieś materiały .
Na następnej wizycie mam mieć mierzona miednicę,bo lekarka twierdzi,że jestem na tyle drobna,że mogę mieć zwężona miednicę i raczej od początku nie wrózy mi porodu naturalnego,chociaż ja się na niego od początku nastawiam .
A jak Twój maluch ,macie już swoją rutynke ?
Moj ma 5tyg ale o rutynie mozna zapomniec... codziennie co innego i jak mysle ze juz wiem to psikus :-) a najgorzej jak padam na pysk i chce zeby szybko i bezproblemowo poszlo ze spaniem na noc... ehe wczoraj np pobilismy rekord usypiania 2 h. Ja sie uparlam ze bedzie spal w dostawce bo bylam bardzo zmeczona i chcialam sie na lozku rozwalic... on chcial sie wtulic we mnie i wygral. Cala noc spal z nosem przy mnie a ja nie spalam ze stresu ze go przygniote takze ten...
Co do szkoly rodzenia to sa tez online za free. Polecam bo duzo mozna sie dowiedziec o czym nawet nie wiesz ze istnieje przy porodzie czy w 4 trymestrze
Jak sie nastawiasz na sn to ja Ci tego zycze :-)