reklama
Planowo do jutra ,zobaczymy co powie na wizycie wieczorem i rano.
Trzymam kciuki żeby było dobrze i dali Ci odpocząć u siebie już
Rzeczywiście ten cukier na czczo bardzo wysoki, ale nie zalamuj się, jutro wizyta, więc pewnie będzie już szło tylko powoli do przodu. Wszystko jest w miare do opanowania, jeśli nie sama dieta to przy pomocy insuliny.Dziewczyny, od czego zacząć?
moje wyniki krzywej z dziś: na czczo 137 (!), Po 1h - 138, a po 2h - 122. Jutro wizyta i pewnie skierowanie do poradni
ale co mam robić, jestem załamana i nie wiem co robić
Dawaj znać jutro, co powiedział lekarz.
26 tydzień to już daleko
Trzymajmy się tego, że jutro wychodzisz. W domu zawsze człowiek zdrowszy a wyśpisz się w swoim łóżku jutro to i kręgosłup przejdzieModlę się żeby mnie jutro puścili i że podlecze
gooskaw
Fanka BB :)
Hej. Ja do domu jutro ....pełne trzy doby żebym była . Wspaniałe ,nie zejdzie mi ten gaz z jelit nigdy . Ech...trochę się nastawiłam.
Pomysl sobie ze jeszcze jedna noc i to co moglas zrobic dla dziecka to zrobilas wzorowo. Ma dzieki Tobie wielkie szanse na 10pkt apgar :-)
Jak po tym magnezie isterydach sie dzis czujesz?
reklama
Nath096
Fanka BB :)
Wczoraj o 15 ostatnie sterydy. Niestety cukier wieczorem 200,rano 110,ale po śniadaniu w normie 136.Pomysl sobie ze jeszcze jedna noc i to co moglas zrobic dla dziecka to zrobilas wzorowo. Ma dzieki Tobie wielkie szanse na 10pkt apgar :-)
Jak po tym magnezie isterydach sie dzis czujesz?
Magnezu już nie dostaje kroplówki po tej wczorajszej akcji,dostaje tylko w tabletkach. Ok. Po tej soli fizjologicznej wczoraj poczułam się lepiej dużo .
Boli mnie tylko w lewym polu pod koniec ktg,bo mi się ten gaz tam zebrał i to wszystko. Ogólnie ok,pije dużo wody,kupiłam kawę i może mi puści