reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Od dzisiaj I ja zaczynam mierzenie cukru żeby zorientować się jak u mnie to wygląda I pierwsza niespodzianka na czczo 100 Masakra!

reklama
Moja diabetolof wyjechala na urlop a ja na dniach pewnie bede rodzic i nie mam pojecia co z ta insulina.. Mam tylko 3 j na noc wiec mysle ze zaraz po porodzie powinnam ja odstawic

Moja diabetolof wyjechala na urlop a ja na dniach pewnie bede rodzic i nie mam pojecia co z ta insulina.. Mam tylko 3 j na noc wiec mysle ze zaraz po porodzie powinnam ja odstawic
A nie masz nr tel żeby zadzwonić albo przynajmniej do przychodni w której się leczysz.
Nie moge zbić cukru porannego wciąż powyżej 90b I za nic nie chce być niższy

Hej, mi ostatnio coś cukry skaczą, są wyższe.
Dzisiaj to już przeszły siebie. Fakt że jadłam ostatni posiłek coś po 18.. Z ciekawości zmierzyłam cukier o 22.30 i poniżej normy.. 65. Jak to możliwe? [emoji2356]
Oczywiście na to biorę poprawkę bo na pobraniach zawsze mam wyższy niż z palca [emoji2368] więc jest w normie.

reklama
Hej, mi ostatnio coś cukry skaczą, są wyższe.
Dzisiaj to już przeszły siebie. Fakt że jadłam ostatni posiłek coś po 18.. Z ciekawości zmierzyłam cukier o 22.30 i poniżej normy.. 65. Jak to możliwe? [emoji2356]
Oczywiście na to biorę poprawkę bo na pobraniach zawsze mam wyższy niż z palca [emoji2368] więc jest w normie.
I poszlas spac z cukrem 65?

Do góry