reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Moja córka w pierwszej ciąży była cały czas poniżej 3 centyla urodziła się z waga 3130 Wuec całkiem ok potem do roku czasu wagowo byla ponizej 3 centyla wzrostowo w 50 centylu... Do tej pory jest całkiem wysoka i szczupła obecnie powyzej 10 centyla naprawdę dzieci sa różne skoro masz opanowana cukrzyce to dziecku nic nie będzie a jak bys jadla za mało twoje wyniki by spadly bo dziecko i tak ciągnie z ciebie co potrzebuje nie martw się na zapas
Dziękuję Ci za dobre słowo, lekarz nie komentował że coś jest nie tak, tylko powiedział że jest malutki i chudzinka, mam jeszcze nadzieję że już na tym etapie ciąży określenie prawidłowej wagi obarczone jest dużym błędem i że jednak nie będzie z niego taka kruszynka jak się zapowiada, ale zobaczymy już w przyszłym tygodniu idę do szpitala i będziemy go "wyganiać" z brzuszka także już co ma być to będzie 🙂

reklama
Dziękuję Ci za dobre słowo, lekarz nie komentował że coś jest nie tak, tylko powiedział że jest malutki i chudzinka, mam jeszcze nadzieję że już na tym etapie ciąży określenie prawidłowej wagi obarczone jest dużym błędem i że jednak nie będzie z niego taka kruszynka jak się zapowiada, ale zobaczymy już w przyszłym tygodniu idę do szpitala i będziemy go "wyganiać" z brzuszka także już co ma być to będzie 🙂
U nas na 3 prenatalnych lekarz stwierdzil ze dziecko bardzo duze idzie w kierunku 4kg!!!!! Waga urodzeniowa 2900g! Takze nie wierze juz w te dokładności extra sprzetow... 3mam powodzenia za Was! A to juz wiesz ze bedziesz miec wywolywane?

U nas na 3 prenatalnych lekarz stwierdzil ze dziecko bardzo duze idzie w kierunku 4kg!!!!! Waga urodzeniowa 2900g! Takze nie wierze juz w te dokładności extra sprzetow... 3mam powodzenia za Was! A to juz wiesz ze bedziesz miec wywolywane?
Jeśli do wtorku nie będzie akcji porodowej to lekarz stwierdził że będziemy wywoływać podobno tak należy postępować z pacjentkami z cukrzycą ciążową bo jest duże ryzyko że te przepływy będą słabsze i może dojść do niedotlenienia dziecka im ciąża bardziej zaawansowana tak przynajmniej mówi mój lekarz a że jak na razie żadnych oznak nie mam więc nastawiam się że jednak czeka mnie wywołanie 😔

U nas na 3 prenatalnych lekarz stwierdzil ze dziecko bardzo duze idzie w kierunku 4kg!!!!! Waga urodzeniowa 2900g! Takze nie wierze juz w te dokładności extra sprzetow... 3mam powodzenia za Was! A to juz wiesz ze bedziesz miec wywolywane
Jeśli do wtorku nie będzie akcji porodowej to lekarz stwierdził że będziemy wywoływać podobno tak należy postępować z pacjentkami z cukrzycą ciążową bo jest duże ryzyko że te przepływy będą słabsze i może dojść do niedotlenienia dziecka im ciąża bardziej zaawansowana tak przynajmniej mówi mój lekarz a że jak na razie żadnych oznak nie mam więc nastawiam się że jednak czeka mnie wywołanie 😔
Powiem ci ze mnie tez mieli wywolywac jednak urodzilam dzien wczesniej samo sie rozkrecilo polewalam 2 dni wczesniej przy kapieli brzuch goraca woda i do tego masturbacje lub sex tak powtarzal moj lekarz u mnie sama goraca woda podziala. Porod trwal od 1 skorczy ktore byly od razu regularne co 10 min z urodzeniem lozyska 3h50min takze trzymam kciuki!

U nas na 3 prenatalnych lekarz stwierdzil ze dziecko bardzo duze idzie w kierunku 4kg!!!!! Waga urodzeniowa 2900g! Takze nie wierze juz w te dokładności extra sprzetow... 3mam powodzenia za Was! A to juz wiesz ze bedziesz miec wywolywane

Powiem ci ze mnie tez mieli wywolywac jednak urodzilam dzien wczesniej samo sie rozkrecilo polewalam 2 dni wczesniej przy kapieli brzuch goraca woda i do tego masturbacje lub sex tak powtarzal moj lekarz u mnie sama goraca woda podziala. Porod trwal od 1 skorczy ktore byly od razu regularne co 10 min z urodzeniem lozyska 3h50min takze trzymam kciuki!
O kurcze to zazdroszczę 😀 szybka akcja, jak na razie myje okna, chodzę po schodach, jeżdżę na rowerze stacjonarnym oczywiście, ale zasotuje też Twoje rady i być może jeszcze się rozkręci 😃 trzymajcie kciuki dziewczyny ☺️

O kurcze to zazdroszczę 😀 szybka akcja, jak na razie myje okna, chodzę po schodach, jeżdżę na rowerze stacjonarnym oczywiście, ale zasotuje też Twoje rady i być może jeszcze się rozkręci 😃 trzymajcie kciuki dziewczyny ☺
No 3mam kciuki! Zeby sie samo rozkrecilo jak widzialam dziewczyny u ktorych wywoluja przed 3 dni i nic... szkoda mi ich obys Ty nie byla w ich gronie. Masturbowac starczy łechtaczke i sutki mozesz sutki miziac caly czas nawet lezac na kanapie. A woda naprawde goraca i dol brzucha polewaj 😊 3mam kciuki!

Ja startowalam z 12j skonczylam na 65j... dodaj wiecej blonnika do kazdego posilku obniza ilosc wchlanianego cukru i jedz grejfruty z ta biala blonka
Ile??.? O Masakro Kurde od dwóch tygodni kupuje tego grejfruta i kupic go nie mogę dzięki za rady zastosuje może to coś da

reklama
Do góry