reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Sprawdzilam z ciekawosci dzisiaj sniadanie po 1h i po 2h.
Po 1h mialam 121, a po 2h 97.
Zjadłam chleb ciemny pelnoziarnisty z maslem (ta taka dluga kanapke) i do tego kabanos zgrzany z musztarda.

Jakie macie normy po 1h - te dziewczyny, ktorym kazano badac po 1h?

reklama
Dzień dobry!
Chociaż nie najlepszy... mimo 8j insuliny o 21:30 wynik rano bez zmian (97). Może ona tak od razu nie działa??? Polhumin N ale czy ona długo czy krótko działająca to nie wiem.
A z moimi poziomami na czczo jest tak że nigdy nie schodzą poniżej 96 i nie są wyższe niż 110. Mierzone glukometrem Contour TS.

W związku z tym, że nie potrafię stworzyć swojego suwaczka ( zgodnie z waszymi radami najechałam na wybrany przez siebie ale nie ma tam polecenia ustawienia, a tym bardziej wklej - ale nie spodziewałam sie ze mi sie uda - młot ze mnie komputerowy nie z tej ziemi, muszę mieć wszystko rozpisane żeby coś zrobić pierwszy raz ) to tu wam napiszę, że mamy 3 synów 15, 12 i 3 lata, a teraz spodziewamy się córki :) w końcu...
24 tydzień - termin na 25 lipca.

W związku z tym, że nie potrafię stworzyć swojego suwaczka ( zgodnie z waszymi radami najechałam na wybrany przez siebie ale nie ma tam polecenia ustawienia, a tym bardziej wklej - ale nie spodziewałam sie ze mi sie uda - młot ze mnie komputerowy nie z tej ziemi, muszę mieć wszystko rozpisane żeby coś zrobić pierwszy raz ) to tu wam napiszę, że mamy 3 synów 15, 12 i 3 lata, a teraz spodziewamy się córki :) w końcu...
24 tydzień - termin na 25 lipca.

A spróbuj tak, u góry masz ustawienia, poźniej panel kontrolny, później edytuj sygnaturę i tam wklej linka do swojego suwaczka, którego mam nadzieję już stworzyłaś :-)

Ostatnia edycja:
Wwwanda wejdż na suwak - powinn otworzyć się nowe okno wktórym możesz stworzyć suwak , tam jest dokładnia napisane 3 kroki i czytaj uważnie i rób wg zaleceń jak już skończysz to na otwórz okno forum (na dole ekranu na komp będziesz miała) i wejdż w ustawienia, daj na edytuj sygnaturę i wejdź na okno suwaka który stworzyłaś i daj prawą ręką kopiuj i wklej. jak ci nie wykjdzie to zobacze dokladnie bo spiesze się na spacerek.

Maria i już iwemy z kim piszemy :-D Bartus jest boski a na tym tv relwelacja!!! Nasze dzieci są słodkie. Maria mi lecą strasznie tzn leciały, używam vichy w ampułkach są dobre, bo już sprawdziłam kilka lat temu. Wcieram sobie co dwa dni ale spróbuje jak nie zapomne i dostanę wosk o którym pisze jedna z dziewczyn - moja skleroza:wściekła/y:

Emka wejdź w zaawansowaną edycje pisania tam gdzie są buźki i widać tam na górze to jest trzecie od rozmiarów spinacz tam to otwierasz i pojawia się nowe okienko - po prawej na góze jest dodaj pliki i jak otworzy się okienko to wybierz pliki i wtedy już otwiera się okno z którego wybierasz zdjęcie i jak już wybierzesz to dajesz dodaj plik . :-)

Jak mi się wgra to dołącze zdjęcie przed kościołem w dniu Chrztu Świętego

reklama
Do góry