reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

I jeszcze pytanie dotyczące spraw organizacyjnych :) Nie wiem gdzie mam wkleić suwaczka. Polecenie mówi skopiuj i wklej ale nie mówi gdzie. A ja nie mam pojęcia o co chodzi.

reklama
WWWanda ja miałam przez kilka dni ponad 105 i dostałam 1j a późneij znowu skoczyły to brałam 2j. i tak do porodu. Moja diabetolog bałą się dać mi więcej na raz ponieważ tłumaczyła to tak, że insulina działą na cały dizeń i żeby nie było nie docukrzenia.

Wwwanda- dokładnie tak jak mówi Gabrielka ja miałam na czczo zawsze powyżej 110 i dostalam 1j a potem 3j - dużo dostałaś na raz.
Kłucie nic nie boli ( chyba że trafisz w jakąś żyłkę).
Ale przesadzili u ciebie z ta insuliną - to nie są duże przekroczenia - żeby odrazu insulinę walić. obserwuj siebie żeby nie zapaść w glikemię.

bartek.jpgkrasnal.jpg no nie wiem czy tu widać jaki duzy ten krasnal na tv, ale to było z 3 tygodnie temu. teraz muszę zrobić zdjęcia- może jutro, bo dziś to nieźle dał popalić i teraz szanowny tata próbuje go po raz pierwszy na butli uśpić bo robi próbę generalną przed wyjściem na wesele w maju :( a ja siedzę i nasłu****ę zdenerwowana :-) wariactwo

weszłam normalnie na odpowiedz na ten temat - i tam jest dodaj obrazek w tym paseczku na górze gdzie możesz zmienić czcionkę itd. i dodałam - dość dużo zmniejszyłam je - ale nie wiem czy to konieczne.

reklama
e to szkoda :(
Pola z tata na spacerze :o
ja moglam spokojnie ogarnac mieszkanie bo chyba nie bylo sprzatane odkad wrocilysmy tj 2 marca ahaha nie no zartuje :)
dzis od pediatry dostalysmy skierowanie na rehabilitacje :)
jutro dzwonie i sie umawiam :)
w poniedzialek usg glowki :(((((

Do góry