reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
myślałam ze sie obejdzie , ze cisnienie spowodowane jest stresem ale mierze w domu i różnie to bywa, to tak troche jak z cukrami;p

Julka a jakie te cukry masz? tylko na diecie jesli tak od kiedy ?
ja na diecie od tygodnia pare dni było ok wsio ale jak sie przytrułam rybką w sobote to mi skoczyły dwa wyniki i do dzis mnie boli żołądek ale mysle ze sie unormuje i Tobie tez tego :-)zycze

Emka - podkłady pewnie te białe absorbine - to jedna paczka ci starczy, potem bella jedna paczka i potem normalne , ja też kupiłam jak wariatka te giganty 4 paczki i teraz nie wiem co z nimi zrobić. Majtki to jedna para na jeden dzień i wkładasz te giganty bez przyklejania i się dobrze same trzymają na swoim miejscu.

emka muszą Cię gdzieś przyjąć, nie martw się na zapas
rybka masz może linka do tych majtek siatkowych? ja tez miałam fizelinowe i nie bardzo przypadły mi do gustu.

reklama
emka muszą Cię gdzieś przyjąć, nie martw się na zapas
rybka masz może linka do tych majtek siatkowych? ja tez miałam fizelinowe i nie bardzo przypadły mi do gustu.

kupiłam przez internetową aptekę dbam o zdrowie u nich zamawiasz i jeśli w twoim mieście są te apteki to sobie odbierasz po 48h:tak::tak::tak:

jak się zwlokę z łóżka to mogę zobaczyć jakiej firmy to są:tak::tak::tak:

Do góry