reklama
nie nie
o takie do majteczek
jak podpaski tylko ze nie podpaski
a to ja mam 10szt a oprócz tego duże podpaski bella ale potem normalna podpaska ci starczy
myślałam ze sie obejdzie , ze cisnienie spowodowane jest stresem ale mierze w domu i różnie to bywa, to tak troche jak z cukrami;p
Julka a jakie te cukry masz? tylko na diecie jesli tak od kiedy ?
ja na diecie od tygodnia pare dni było ok wsio ale jak sie przytrułam rybką w sobote to mi skoczyły dwa wyniki i do dzis mnie boli żołądek ale mysle ze sie unormuje i Tobie tez tego :-)zycze
a to do tych majtek poporodowych przykleja sie te podklady ??
ja przy Natalce miałam fizelinowe gatki i były do bani bo się tyłek pocił teraz mam takie z siatki
ale te podkłady chyba są bez kleju
jakiej firmy masz???
Emka - podkłady pewnie te białe absorbine - to jedna paczka ci starczy, potem bella jedna paczka i potem normalne , ja też kupiłam jak wariatka te giganty 4 paczki i teraz nie wiem co z nimi zrobić. Majtki to jedna para na jeden dzień i wkładasz te giganty bez przyklejania i się dobrze same trzymają na swoim miejscu.
reklama
emka muszą Cię gdzieś przyjąć, nie martw się na zapas
rybka masz może linka do tych majtek siatkowych? ja tez miałam fizelinowe i nie bardzo przypadły mi do gustu.
kupiłam przez internetową aptekę dbam o zdrowie u nich zamawiasz i jeśli w twoim mieście są te apteki to sobie odbierasz po 48h
jak się zwlokę z łóżka to mogę zobaczyć jakiej firmy to są