Tez mnie irytuja te skoski nie wiadomo skad i dlaczego... A jak sobie pomysle ze w tym momencie te skoski to już w sumie tylko doproewdzaja do tego ze mlody pewnie za szybko rosnie to mnie drazni to strasznie i juz nie mam sil czasami
reklama
a.szczypiorek
Fanka BB :)
A czesto masz skoki? Raz na dzien? Tydzien? Poczytalam sobie troche stron z tego forum ale z 2004,2005r i dziewczyny pisaly ze same skoki nie sa niebezpieczne a dlugo utrzymujacy sie cukier np do 160 po 2h.. Moze cos w tym jest? Bo jesli cukier szybko spada załóżmy z 170 do 130 w ciagu 20 min to chuba dobrze nie?Tez mnie irytuja te skoski nie wiadomo skad i dlaczego... A jak sobie pomysle ze w tym momencie te skoski to już w sumie tylko doproewdzaja do tego ze mlody pewnie za szybko rosnie to mnie drazni to strasznie i juz nie mam sil czasami
Raz na dzien az nie czasem mam kilka dni ok i nagle po ktoryms posilku mam wyskok czasem mam 2 dni pod rzad 1 wyskok i pozniej znowu spokoj...A czesto masz skoki? Raz na dzien? Tydzien? Poczytalam sobie troche stron z tego forum ale z 2004,2005r i dziewczyny pisaly ze same skoki nie sa niebezpieczne a dlugo utrzymujacy sie cukier np do 160 po 2h.. Moze cos w tym jest? Bo jesli cukier szybko spada załóżmy z 170 do 130 w ciagu 20 min to chuba dobrze nie?
a.szczypiorek
Ja dzis po sniadaniu 162 a co jadlas?Mam cos kirpska passe ostatnio codsiennie jakis skok jak nie po obiedxze to po kolacji ok 150... A mowia ze przed porodem cukrzyca troche odpuszcza... Chyba nie u mnie....
a.szczypiorek
No mi ostatnio dwa jajka sadzone z cukinia i ziemniakami podniosly do ponad 140. I myslalam ze moze ta cukinia ale niemozliwe. Jadlam na pewniaka bo cukry marzenie zawsze byly po takim zestawie. A moze panierka jakas?Jem to samo co zwykle dzis. Placuszki na obiad z cukini po ktorych zawsze cukier idewlny a dzis 153 o zgrooozo....
A mierzylas pozniej? Czy spadal?
a.szczypiorek
No i jak wszyscy pisza..pomiary to jest loteria. Albo sie uda albo nie.
Dzis na 2 sniadanie zjadlam 2 kromki chleba ktory w sumie mi nie sluzy z feta i oliwkami i az balam sie mierzyc a tam.. 89...
Dzis na 2 sniadanie zjadlam 2 kromki chleba ktory w sumie mi nie sluzy z feta i oliwkami i az balam sie mierzyc a tam.. 89...
Nie mialam zadnej panierki... Smazylam. Na. Patelni grillowanej na oliwie... Dziwne ale pozniej spadal ten cukier... Juz nie ogarniam tej cukrzycy a kazdy skok. Mnie tak dobija ze kosmos...No mi ostatnio dwa jajka sadzone z cukinia i ziemniakami podniosly do ponad 140. I myslalam ze moze ta cukinia ale niemozliwe. Jadlam na pewniaka bo cukry marzenie zawsze byly po takim zestawie. A moze panierka jakas?
A mierzylas pozniej? Czy spadal?
reklama
a.szczypiorek
Eh ja wlasnie po wizycie u poloznej nie dosc ze ketony w moczu to jeszcze skurcze dosc regularneNie mialam zadnej panierki... Smazylam. Na. Patelni grillowanej na oliwie... Dziwne ale pozniej spadal ten cukier... Juz nie ogarniam tej cukrzycy a kazdy skok. Mnie tak dobija ze kosmos...