reklama
Ewna4
Fanka BB :)
Nie taki diabeł straszny jak go malują.No i nie obyło się bez insuliny mam jeszcze dwa dni na cud jak nie spadną to mam wykupić receptę i kuć się. Pewnie najgorszy pierwszy zastrzyk( którego zresztą się obawiam), a kolejne juz bede mniej stresujące
A masz insulinę na noc czy w dzień?
Na noc zaczynam od dwoch jednostek po dwóch dniach jak bedzie bez zmian to wtedy 3jNie taki diabeł straszny jak go malują.
A masz insulinę na noc czy w dzień?
Oczekujaca123
Hej
Czy ktoś ma odpsrzedac paski do accu check performa za cenę z refundacją? Jestem w szpitalu, będę tu jeszcze z 10tyg... nie mogą mi Dax recepty , ich glukometr podaje mi jakieś kosmiczne wyniki A sami mają niewiele pasków i wolałabym korzystać że swojego choć nie uśmiecha mi się płacenie po 40zl za opakowanie....
Najlepiej okolice Katowic
Czy ktoś ma odpsrzedac paski do accu check performa za cenę z refundacją? Jestem w szpitalu, będę tu jeszcze z 10tyg... nie mogą mi Dax recepty , ich glukometr podaje mi jakieś kosmiczne wyniki A sami mają niewiele pasków i wolałabym korzystać że swojego choć nie uśmiecha mi się płacenie po 40zl za opakowanie....
Najlepiej okolice Katowic
Margo25
Dziewczyny. Ja na tym forum już weteranka. Byłam tu dwa razy, jedna ciążę od połowy a jedna cała. Teraz jestem w trzeciej ciąży w 26tygodniu. Zrobiłam obciążenie, ale nie wiem jak zinterpretować wynik. Moja lekarka (o dziwo!) nie odbiera. Napiszcie proszę jakie są normy po obciążeniu. One się ciągle zmieniają i ja już zgłupiałam.
Joanna_Mary
Dziewczyny. Ja na tym forum już weteranka. Byłam tu dwa razy, jedna ciążę od połowy a jedna cała. Teraz jestem w trzeciej ciąży w 26tygodniu. Zrobiłam obciążenie, ale nie wiem jak zinterpretować wynik. Moja lekarka (o dziwo!) nie odbiera. Napiszcie proszę jakie są normy po obciążeniu. One się ciągle zmieniają i ja już zgłupiałam.
Na czczo do 92, po 1h 180, po 2h 153.
reklama
aneczka2405
Hej Dziewczyny!
Porob zblirza sue wielkimi krokami.
Chcialabym sie dowiedziec jak ti bylo w Waszym przypadku...
Dostalyscie skierowanie na wczesniejsze rozwiazanie ciazy czy czekalyscie do dnia porodu?
Porob zblirza sue wielkimi krokami.
Chcialabym sie dowiedziec jak ti bylo w Waszym przypadku...
Dostalyscie skierowanie na wczesniejsze rozwiazanie ciazy czy czekalyscie do dnia porodu?