reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
Donata, Twoje wyniki podane są w jednostkach mmol/l i rzeczywiście wynik po 2h wskazuje na cukrzycę niestety. Mam nadzieję, że porozumiesz się w poniedziałek z diabetologiem. Pewnie co kraj to inne zalecenia i normy ale na pewno zbliżone:)
Rosół zjadam a raczej piję w kubku. Gotuję na kurczaku bez skóry i warzywach plus przyprawy.

Ja kupowałam pomidory w puszcze bez cukru. Trzeba uważnie czytać etykiety.
Asiu dziekuje, u mnie to ciezej z czytaniem etykiey bo niestety nie znam holenderskiego ale moze w polslim sklepie cos sie uda dorwac, a sery jakie mozemy jesc? Bo z tymi seami to tez roznie czytam tak samo sprzrczne sa info dietau OPrzyyi OciuKrziyciyo OciiaiziieeJ Kay OtO cO nalezy wgl w ciazy ubikac niby nie jesc fety a znajduje duzo przepisiw njby tylko niskotluszczowe naeet mleko do 0.5%a przepis mleko 1,5% kurde jeszczs jesten lezaca wiec zakupy robi siostra r ze glupio mi siostre meczyc czytanien alr trudni dla chrzestnicy przecierpi kiedys jej napewno wynagtodze :) ogolnie ta samo z rybami znajduje sprzeczne

Donata, Twoje wyniki podane są w jednostkach mmol/l i rzeczywiście wynik po 2h wskazuje na cukrzycę niestety. Mam nadzieję, że porozumiesz się w poniedziałek z diabetologiem. Pewnie co kraj to inne zalecenia i normy ale na pewno zbliżone:)
Rosół zjadam a raczej piję w kubku. Gotuję na kurczaku bez skóry i warzywach plus przyprawy.
No coz Aniu dobrze zevtakie forum istnieje na ktorym mozna sie wymirnic doswiadczeniami :) czy Ty odczuwS jakies objawy? Bo ja szczerze zadnych, ktory tydz masz w? Dziekuje za dodanie otuchy, pewnie sie jakos dogadam w poniedzialebez spokojnej glowy nie opuszce gabinetu :p

Ja dziś po wizycie i indukcja porodu w poniedziałek. Zaczynamy od cewnik. I właśnie ktoś z Was miał może ten cewnik?
Ja miałam nic przyjemnego do wytrzymania dasz radę miałam pierw masaż szyjki i zakładanie cewnika następnego dnia podali oxy i urodziłam śliczną zdrową niunie i tego tobie życzę powodzenia [emoji110].

reklama
Do góry