D
Deleted member 180961
Gość
Staram się trzymać wytycznych i nie przekraczać ilości zjadanych WW. Chociaż wiadomo to wytyczne są takie bardzo standardowe, a nie biorą takich wyjątkowych przypadków jak ja. Czyli chudzielców.
Raz jak na obiad zjadłam za dużo węglowodanów. To źle to się skończyło, bo cukier po 1h miałam 155 na szczęście po 2h cukier wyniósł już tylko 86, wiec organizm jakoś sobie poradził. To był ewidentnie mój błąd i już więcej się nie powtórzył Bardzo bym chciała uniknąć brania insuliny. Z cukrem rano nie mam na razie żadnych problemów. Może spróbuje dołożyć więcej węglowodanów do przekąsek. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
150 to jeszcze nie taka tragedia, ja raz mialam 180 a wcale nic niedozwolonego nie zjadlam :/ troszke zupy, pieczona ryba i kiszona kapusta. Takze roznie organizm reaguje, czasem mozna sie mocno zdziwic.
Np wczoraj jadlam zupe z cukinii, cukier po godzinie 143, dzisiaj zjadlam reszte bo mi troche zostalo, a przeciez nie wyrzuce, praktycznie taka sama ilosc i dzis cukier po godzinie 92 [emoji23] i badz tu czlowieku madry.