ZgadnijKto
Fanka BB :)
Nie biore dopiero 14.09 mam, ketony wysoko cukier szaleje ehhh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spróbuj jeszcze spacerek po śniadaniu. Ja wczoraj miałam po jednym posiłku 154, w domu pomareszowałam 10 min. szybszym tempem i spadło do 118.Ja juz nie wiem co jesc bezprzerwy przekroczenia na czczo 94, po jajecznicy z 2 jajek pomidorkach kokt i krimce razowego z wedlina z kurczaka 123 a bylozawsze dobrze potaki sniadaniu
Ja poprosiłam internistę i dał mi receptę na 3 opakowania.Eveee ja jak cos zjjem to sie ruszam bo jak siedze to wyniki wyzsze ale po sprzataniu po rwmoncie i tym ciaglym cos robieniu po jedzeniu juz jestem mega zmeczona, jak chwile usiade to nie wiem jak wstac
No chyba ze te wyniki takie przez zmeczenie, juz sama nie wiem. Jutro musze isc po recepte na paski to pokaze te wyniki i zapytam. Mam nadzieje ze wypisza bo malo mnie kusi wydawanie takiej fortuny jak kluje sie co godzine prawie