reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
Oj jak my daleko. Raczkowanie, siadanie, oj na razie noszenie ns rękach, szczególnie jak boli brzuszek. Gości dziś Julka miała, zastrzyk ubranek po dwuletniej Madzi, i bol brzuszka właśnie....a na ten katar/nie katar inhalacje robimy, Wit c podaje, nosek czyścimy, niby czysty ale głęboko jskby cos zalegalo, czy to ta sapka może tak się objawia, zakaslala dziś ze 3 razy, może powoli minie. Martwię się tylko ze szybko marznie, oczka czerwone jakby alergia, wieczorami tak dziwnie wygląda, starsza spii z garnkiem z solą kolo łóżka ;) tłumaczyłam jej dzis ze musi kochać siostrę na odległość, bo inaczej wyśle nas do szpitala... a moje dziecko podobno na trzy miesiące wygląda. No juz jedne śpiochy na 62 za małe, a te 68 ciut przy duże.
Teściowie wyjechali dziś do Ciechocinka, tez bym gdzieś ruszyla...
Margo ja pamiętam u nas bunt dwulatka zaczął sie kolo roku i trwa do dziś... ;) Jaś zdrowy?
Luca ja rzadko czytam, pisząc tu do was to przysypiam czesto... ale obiecuje poprawę :)
Aga moja lubiła w kuchni rządzić w szafkach,ana szczęście miałam mała kuchnie i mało szafek, teraz mam dwa razy tyle... ale zabawne było to, ze na trawe bała się wychodzić. Na kocyku wtedy tylko siedziała, i nigdzie nie uciekała ;)
Wracając do jogurtow naturalnych to denerwuja mnie te z mlekiem w proszku w środku, no co ono tam?

Edytka nie obejrzysz sie... ;) i bedzie ci lazic po domu :)

Hmm moze trawe posadze w pokoju w takim razie :D:D haha
Ehh tak samo po co dodatki cukru wszedzie... jak ktos by chcial to by sobie sam w domu poslodzil a nie...

reklama
Do góry