reklama
Margo25
Fanka BB :)
Aga
Kup blokady na szafki bedzie z glowy
Luca
Ja tez chetnie czytam Twoje artykuly
Kup blokady na szafki bedzie z glowy
Luca
Ja tez chetnie czytam Twoje artykuly
lucalew
Do poczytania :-)
Ciekawy artykul... Nawet jedzenie dla dzieci nie spelniam norm GMO
http://ryszardpiotrnisza.blogspot.ie/2015/06/do-polski-wchodza-produkty-gmo-bez.html
Ciekawy artykul... Nawet jedzenie dla dzieci nie spelniam norm GMO
http://ryszardpiotrnisza.blogspot.ie/2015/06/do-polski-wchodza-produkty-gmo-bez.html
Oj jak my daleko. Raczkowanie, siadanie, oj na razie noszenie ns rękach, szczególnie jak boli brzuszek. Gości dziś Julka miała, zastrzyk ubranek po dwuletniej Madzi, i bol brzuszka właśnie....a na ten katar/nie katar inhalacje robimy, Wit c podaje, nosek czyścimy, niby czysty ale głęboko jskby cos zalegalo, czy to ta sapka może tak się objawia, zakaslala dziś ze 3 razy, może powoli minie. Martwię się tylko ze szybko marznie, oczka czerwone jakby alergia, wieczorami tak dziwnie wygląda, starsza spii z garnkiem z solą kolo łóżka tłumaczyłam jej dzis ze musi kochać siostrę na odległość, bo inaczej wyśle nas do szpitala... a moje dziecko podobno na trzy miesiące wygląda. No juz jedne śpiochy na 62 za małe, a te 68 ciut przy duże.
Teściowie wyjechali dziś do Ciechocinka, tez bym gdzieś ruszyla...
Margo ja pamiętam u nas bunt dwulatka zaczął sie kolo roku i trwa do dziś... Jaś zdrowy?
Luca ja rzadko czytam, pisząc tu do was to przysypiam czesto... ale obiecuje poprawę
Aga moja lubiła w kuchni rządzić w szafkach,ana szczęście miałam mała kuchnie i mało szafek, teraz mam dwa razy tyle... ale zabawne było to, ze na trawe bała się wychodzić. Na kocyku wtedy tylko siedziała, i nigdzie nie uciekała
Wracając do jogurtow naturalnych to denerwuja mnie te z mlekiem w proszku w środku, no co ono tam?
Teściowie wyjechali dziś do Ciechocinka, tez bym gdzieś ruszyla...
Margo ja pamiętam u nas bunt dwulatka zaczął sie kolo roku i trwa do dziś... Jaś zdrowy?
Luca ja rzadko czytam, pisząc tu do was to przysypiam czesto... ale obiecuje poprawę
Aga moja lubiła w kuchni rządzić w szafkach,ana szczęście miałam mała kuchnie i mało szafek, teraz mam dwa razy tyle... ale zabawne było to, ze na trawe bała się wychodzić. Na kocyku wtedy tylko siedziała, i nigdzie nie uciekała
Wracając do jogurtow naturalnych to denerwuja mnie te z mlekiem w proszku w środku, no co ono tam?
Margo25
Heloł.
Jula prawie zdrowa, Jasio zalapal zapalenie spojowek :/
Jula prawie zdrowa, Jasio zalapal zapalenie spojowek :/
lucalew
reklama