reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Mi - ja mialam bardzo ciezki pierwszy trymestr. Czułam się jak na.. ciągłym kacu. Właściwie do 16 tc wymiotowałam, miałam migreny a później odkryłam, że to moja reakcja na... WITAMINY! Tak. Bralam prenatal, pregne plus i valvit i po każdych tak mi było okropnie. To był najgorszy okres mojej ciąży. No więc odstawiłam, miesiąc "nacieszyłam się" ciążą i przyszła cukrzyca. :-):-):-):-) Jakos ogarnełam cukrzyce to zaczął się trzeci trymestr i znowu jest okropnie. Akurat ja ciąży nie bede wspominała jak bajki. No ale życzę Tobie żeby było inaczej :)

Luca jaaaaaaaaak tam ? Ojeny denerwuje sie za Luce :D

reklama
Luca
Kurcze. Tyle sie nie odzywalas, ze juz uwierzylam, ze po wszystkim :D Odpoczywaj teraz ile sie da :) Bo w kazdej chwili juz sie moze zaczac mexyk :p ja to sie smieje, ze my matki to moze odespimy za 20 lat :p

Pesq
Mi juz nawet klima w aucie nie robi :D nie probowalam biedronkowego chleba, bo poki co u mnie z tymi chlebami jest ok. Ten czystoziarnisty mnie po prostu bardzo zapycha. Mysle, ze w spolemie bedzie ten serek ;) Ja wode pije litrami. Dzis jakos dawalam nawet rade. Moze dlatego, ze moje dziecie tez bylo ospale i pol dnia chcialo na podlodze ukladac klocki albo rysowac.

Luca
Trzymam kciuki. Myslalam, ze po oxy jednal Cie ruszy ;)

No powiem Wam, ze takich upalow to nie pamietam :D a jeszcze wczoraj ogladalam pogode i nie widac w perspektywie jakiegos lekkiego ochlodzenia :p

Ja po kolacji, czekam na pomiar.

Laski
Nie wiem czy to bylo madre z mojej strony, ale jest 4 i obudzil mnie ma sa kry czny glód. Cukier 68 wiec niby w normie, ale zjadlam kanapke (probody)i kostke (gorzkiej) czekolady, bo jakos strasznie mi slabo bylo. Najgorsze, ze o 24 jadlam przedsenna kanapke (ziarnista) i mimo to taki glód...??? Mam nadzieje, ze mnie rano nie skrzyczycie :p

reklama
Margo miałam dzis identycznie o 4 pobudka głodna strasznie lecz bez typowych objawów niedocukrzenia. Cukier 68. Wypiłam szklankę maślanki... Spać za Chiny nie moge :/ i najlepiej juz bym wstała na normalne sniadanie :)

Do góry