reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
Werci ja to znam.. ja tez pare razy zrobilam takie rzecyz, ktorymi nie chce mi sie chwalic i pozniej wywalilo cukier :no::no: tak to jest.. ciąża, zachcianki... a musimy sie trzymac no jakos. I u mnie tez coraz ciezej - z tym ze 3 miesiące jeszcze. Damy rade jakos razem!

Luca dzieki wielkie za pomysly! Robie mielone :)

Witam się ze szpitala. Tak jak przeczuwalam ze bez pessara ja długo nie pociagne. I tak było. Wróciłam z wizyty do domu. Poszłam zjeść kolacje i odeszły mi wody o 21. Wiec szybko do szpitala. I dzisiaj o 11.07 urodził się mój Skarb :) 3270 g i 55 cm. 3.5 godziny ale ciężko było. Mierzyli mu cukier i ma ok. Na razie prawie cały czas śpi, prawie nie je. Ale doktor powiedziała ze dzieci często po urodzeniu mają w brzuszkach wody plodowe i nie chcą jesc. Bawi się tylko.
mi kazali mierzyc tylko na czczo. I bez diety.Wiadomo tylko taka dostosowana do karmienia. Ale i tak po jedzeniu będę mierzyc.ale dzisiaj nie miałam na to siły.
Nie mogę się napatrzeć na mojego dzidziusia :))

Sylwia
Wow! Gratulacje! Wiedzialam, ze mozesz urodzic szybciej z tego co pisalas, ale nie spodziewalam sie, ze tak ekspresowo :) Suuuuper! Gratulacje!!!!!

A ja sie witam z Jasiem w brzuchu :) Dzis mialam polowkowe :) Jestem w szoku, bo ja taka delikatna dosc jestem i wszyscy mi mowili, ze ja to na dziewczynki. Sama tak czulam ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry