reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Witam. Tak tak Diuska to napewno przez infekcje. Mi tak diabetolog mówiła Że infekcja zawyża wyniki Tzn podnosi poziom glukozy we krwi. ( u mnie akurat nic nie wybijalo powyżej 120 żadna choroba żaden ból) bardziej na granicy 90 było na Czczo po nieprzespanej nocy.

Zdrowia

reklama
diuska zdrowka zyczymy, kazdy diabetolog Ci powie ze cukry od infekcji moga wzrastac dziewczyny maja racje

u mnie wszystko w normach :-)

ciasta jakiegos to bym zjadla ehh mysl pozytywnie, juz niedlugo... jeszcze troche... ;)

diuska zdrowka zyczymy, kazdy diabetolog Ci powie ze cukry od infekcji moga wzrastac dziewczyny maja racje

u mnie wszystko w normach :-)

ciasta jakiegos to bym zjadla ehh mysl pozytywnie, juz niedlugo... jeszcze troche... ;)

Ja też bym zjadła chociaż mały kawałek tiramisu :-)
Ale narazie dziś te moje cukry są super 86 na czczo 89 po śniadaniu i 87 po drugim.

A dziewczyny jakie ig będzie mieć taki Zwykły wafel do robienia pischingera

Edit po obiedzie 82 masakra

Ostatnia edycja:
Diuska duzo zdrowka zycze.

Katagorka Aylin ma racje Ty z Twoimi cukrami to nie powinnas sie stresowac i zjesc to tiramisu bez wyrzutow sumienia.
Ja dzis wrocilam do razowego i zjadlam 1 wiecej kawalek chleba bo wstalam pozniej i po I sniadaniu 134 :-( ale trudno.

ja wczoraj i dzis taki sam obiad, ziemniaki kotlet z piersi z serem plus kapusta kiszona , wczoraj cukier chyba okolo90 dzis 130... no ale coz to jeden tylko wyzszy wynik, trzeba zyc dalej

Katagorka ja na ogol tez mam dobre, ale czasem mi sie chociaz wyskoki zdarzaja a Ty? szok :-) zjedz cos dobrego, chociaz Tobie bedzie lepiej :tak:

Cześć Aga.
U mnie bez zmian cukry niskie Bez skoków. Nawet bym rzekła ze z dnia na dzień coraz niższe bo na czczo 80 po śniadaniu 87 np.
Głowa mi nie odpuszcza od tygodnia
Normalnie jutro zapytam ginekologa i diabetologa czy to np nie od niskich cukrów aha ja jem nawet o północy bułkę z masłem i o 3 kanapkę z ciemnym Pieczywem z wędlina. Więcej jeść nie dam rady bo juz tak co drugi posiłek jem na sile.

reklama
hmm no od czegos musi byc ten bol glowy, wspolczuje :-(

ale ze cukry w normie to sie ciesze oby tak dalej, u nie tez w miare, raz na jakis czas cos tylko skoczy, ale nieznacznie na szczescie ;-)

Do góry